• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Doğum gününü kutlarım koçum! METİN GÖKALP

Doğum gününü kutlarım koçum!

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2019, 00:00

Maç henüz başlayacak ve teknik adamlara geleneksel mikrofonlar uzatılırken, arka planda ısınan oyuncuları gösteriyor kameralar... Her iki yönde uzman yorumlar yapılırken, oyun alanının rezil hali takılıyor gözüme... İkisi de ezik! ikisi de lige, ummadıkları kayıplarla başladıkları için, pek meraktaydım yanımdaki fanatiklerle birlikte... Ha! Ömer Bayram'ın kadroda yer almasını eleştiriyor bazı ağızlar ancak, dakikalar otuzlara yaklaştığında en çok ismi zikredilen, kişiydi. Geçen haftadan daha akıllı bir oyuncu tercihi ile başladı Fatih Terim...
Yalnız, Feghouli'yi hala inatla kenarda oynatması... 'Belhanda' denilen şımarığın, kendisine oynaması ve de Luyindama'nın fazla özgüveni nedeniyle, Pedro golü attı. Galatasaray hocasının, ikinci yarıya farklı formüllerle çıkacağını düşünüyordum.
Mesela: hiç bir biçimde topla bulaşamayan ve sadece ortalıklarda gezinen Diagne'nin yerine Adem Büyük'ün oyuna alınmasını aklımda geçirirken, Emre Mor nereden çıktığı, ne yalan, futbol aklımı karıştırdı!

TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ

Büyük takıma karşı öne geçme sendromu ve Kayseri'nin korkak bir şekle dönüşeceğini düşünürken Mehsah'ın kaçırdığına şahit olduk.
Ama, Babel'in ısrarcı tutumu sayesinde penaltıyla, durumu eşitledi Galatasaray...
Bu zamanlarda, Abdennour ve arkasında Pedro'nun oyun dışı kalışı, Cim-Bom'un ekmeğine yağ sürerken, oyun alanını egemenliği Galatasaray'a geçtiği görülüyordu ama, 9 kişi kalan Kayserililer direndikçe direndiler. Ancak: son saniyelerde velhasıl, Babel'in kontriye golüyle zevatı kurtardılar dün akşam! Derken dokuz kişilik ekip, eşitledi durumu... Ve de, ısrarla oynatılmamakta olan bence Türkiye'nin en iyi santrforlarından oyan Adem Büyük, doğum gününde tabelayı değiştirdi, dün akşam...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA