• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Lucescu gerçeği SELAHATTİN ERTAŞ

Lucescu gerçeği

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2017, 00:00

Romen hocaya alışacağız. Daha önce "atlar ölmezli" çıkışlar yapmıştı..
Bir kere 15 dakika sürecek basın toplantısı olmaz. Belli ki soru sorulmasın diye yapılmış.
Arda ve Oğuzhan olayına kısa değindi. Sonuç; Lucescu "sadece aptallar fikir değiştiremez" cümlesiyle tüm spor sayfalarında manşet oldu.

Kendine yapılsaydı

Arda konusunda şunu söylemek istiyorum; futbolculuğuna Milli takıma verdiği hizmetlerden kimsenin şüphesi yok.
Sayın Lucescu'nun anlamazdan geldiği olayı ben buradan sorayım: Arda Turan'ın yaptıkları Fatih Terim hocaya, gazeteci büyüğümüze, federasyona değil de kendisine olsaydı, nasıl davranırdı?
Oğuzhan'ı davet etmeme/ etme komedisinin yutulur bir yanı yok. Zekamızı test etmeye kalkmasın. Kendi takımında bile kadroya giremeyenleri niye davet ediyorsun, hak eden neden Milli olamıyor? Sorularının da cevabı yok. Futbolcuya bir şans daha verilmesiyle bir alakası yok. Şimdi Fenerbahçeliler soruyor "O zaman kaleci Volkan'a neden o şans verilmiyor?" diye.
Buyurun buradan yakın! Vicdanlar, "yapanın yanına kar kalıyor" durumunu kabul edemiyor. Milli ruh sürekli kavga, karışıklık ve kaos içinde bırakılıyor.

BEYAZ GÖLGE

Basketbolu, siyah-beyaz kanalda yayınlanan "Beyaz Gölge" dizisiyle sevmiştik.. Basketbolumuzda başarı Pilsenli Efes'ten bu yana gelenek halini almıştı, Fenerbahçe de zirveye çıkardı... Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da ülkemiz gençlerindeki potansiyeli görmüş, " Her mahalleye 2 basket potası konsun" talimatını veriyor.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın mutlaka değerlendirecektir... Sokak aralarında, yeşil alan kalmadı neredeyse, çocuklar sürekli top peşinde. Araç sahipleri onları kovmak derdinde. Sadece futbol ve basketbolla sınırlı kalınmasın. Ülkemiz yeni nesli, çok iyi şartları ve tesisleri hakediyor. Altyapıya önem şampiyonların yolunu açmaktır!

SON DAKİKA DÜŞÜRÜLMESİ

Bayrampaşa Tunasporlu idareciler, sezonun son maçına bilerek çıkmadığını iddia ettiği Vefaspor'un kendilerini de yaktığını söylüyor.
Şok iddialarla dolu itiraz dilekçesi 5 ayda sonuçlanabildi ve küme düşürüldüler.., Lige bir hafta kala kararı açıklamak vicdani değil. Lige bir adım kala kulüp kadroyu nasıl oluşturacak? Bütçeyi nasıl denkleştirecek? Haksızlığa nasıl tahammül edecek?
Tunaspor ile yüzyıllık marka Vefaspor'un arasına kin tohumları atılmış olmadı mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA