• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nasıl övmeyelim? ŞENOL KANTÜRK

Nasıl övmeyelim?

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.12.2017, 00:00

Göztepe bu sezon maçlarının büyük bölümünde sürpriz sakatlıklar yaşadı, maç başlarken soyunma odaları koridorlarında bazı as oyuncularının oynayacak durumda olmadığı şokunu yaşadı. Kimi zaman Türkiye'nin en iyi kalecisi kaleci Beto yoktu, kimi zaman Peybernes, Scarione ve yine otoritelerin ligin en iyi solbeki olduğunda birleştikleri Traore.
Artık yöneticiler, teknik heyet ve taraftarlar dua etmeye başladı, "Aman sakata gelmeyelim" diye. Ama şanssızlıklar son bulacağa benzemiyor. G.Saray maçı öncesinde de kötü haber geldi, defansın belkemiği Kadu sakatlıklar kervanına katılmıştı. Tamer Tuna defans organizasyonunda zorunlu olarak değişiklik yaptı. Emektar Sabri'yi eski takımına karşı sağbek oynattı, defansın göbeğine Peybernes ile Kosanoviç'i, solbeke de Tanju'yu koydu.

KOLEJ TAKIMI GİBİ

Göztepe eksiklere aldırmadan 43 bin seyircinin doldurduğu Aslantepe'de korkunç tezahürata aldırmadan son derece sakin kendi futbolunu oynadı ve süper yetenek Castro, 8.dakikada seri şekilde dalıp Maicon'un çelmesiyle düşürülünce genç hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltıyı verdi. Jahoviç de Muslera'yı ters köşeye yatırarak takımını öne geçirdi. Burada Adis Jahoviç'ten sözederken ona ayrı bir parantez açmakta yarar var.

FİKSTÜR AVANTAJI

Attığı gollerle, kazandırdığı 14 puanla ligin en yararlısı. 14 golle Gomis ve Burak'la krallıkta zirvede. Yenik duruma düştükten sonra bastıran G.Saray, Rodrigues'in golüyle denkliği sağladı. Ben 2017'nin Göztepe için süper bir yıl olduğunu düşünüyorum. 2.yarıda Osmanlıspor, Kayseri, Sivasspor, Kasımpaşa Antalyaspor, Bursa, Karabük, Malatya ve G.Saray İzmir'e gelecekler, büyük fırsat.
Galatasaray'ın da dünkü maçı kazanarak Fatih Terim'le şampiyonluk iddiasını daha da artırdığı da bir gerçek. Dün de haklı bir galibiyet aldılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA