• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nedir bu açık düsmanlık? ŞENOL KANTÜRK

Nedir bu açık düsmanlık?

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.05.2019, 00:00
Göztepe Bursaspor'a futbol dersi verdi, nefis goller attı ama hakem Ali Palabıyık ile VAR'da oturan ve bundan önce Göztepe'ye pek sıcak bakmadığı bilinen Koray Gençler'den iki harika golünün vizesini alamadı, kahroldu.
41 bin Bursalı seyirciyi tezahüratlarıyla susturan 2500 muhteşem taraftarı haklı zaferi izlemekten maalesef mahrum kaldı.
Maçın henüz 11.dakikasıydı. Göztepe soldan serbest atış kullanıyor, Berkan'ın ortasına Bursaspor defansının arasından kartal gibi yükselen Alpaslan harika bir kafa şutuyla ağları havalandırıyor. Sarı-kırmızılılar sevinçten havalara uçuyor, Bursalılar üzgün. Ama her zamanki gibi hakem VAR'dan da onay istiyor. VAR odasındaki Koray Gençerler öyle bir ofsayt çizgisi gönderiyor ki inanılması çok güç. Güya Alpaslan'ın omuizu 5 santim kadar öndeymiş. Mübarek; çizgiyi nasıl çizdin, nereden çizdin, çizginin açısı ne, tüm bunlar tartışmaya açık. Doğrusu ben inanamadım.
Basın Tribününde konuştuğum tarafsız spor yazarları. devre arası telefonla görüşlerini aldığım bazı otorite hakemler de ofsayt kararının hatalı olduğunda birleştiler.

YİNE VAR VE PALABIYIK
İkinci devrede de Halil golü atıyor, yine ofsayt kararıyla VAR'dan dönüyor. Ve maçın 50.dakikası maçın tam kırılma anıydı. Jerome, Chedjou'dan sıyrılıp gole giderken yaka paça indiriliyor. Hakem Palabıyık penaltıyı veriyor da son adam Chedjou'yu kırmızı kartla atmaması inanılmaz. Yani tam bir "Penaltıyı verdim ya yetmez mi" gibi bir çürük anlayış. Göztepe'nin penaltıcısı Deniz'in bu kez kaleciye takılması saç baş yoldurdu.
Jerome yine dökülüp inanılmaz goller kaçırırken Tamer hocanın en kritik zamanda Serdar'ı çıkararak Borges'i alması hataydı.
Netice: Ligin düşmeye layık en kötü takımını yenemedik maç boyu Beto'nun kurtardığı tek gollük atağı vardı. Aytaç ile Lima sürekli kendilerini yere atıp kart istediler. Ayıp yahu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA