• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Atamayana attılar YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

Atamayana attılar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.12.2017, 00:00

Altınordu için tam bir test maçıydı. Geçen hafta Manisa'dan alınan 3 puanın üzerine Adana Demirspor galibiyeti eklenseydi 22 puanla play-off iddiası tazelenecekti. Ama kırmızılacivertli gençler bu fırsatı ellerinin tersiyle ittiler, farklı kazanacakları maçta öyle büyük fırsatları harcadılar ki adeta Güney Ekibi'ne puanı armağan ettiler. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun Barış Alıcı'ya özel bir ders verip gol atmak kadar gol pası vermenin de önemli olduğunu, hatta böyle davrananın daha da yüksek puan alacağını söylemesi gerek. Kaleci İsmail Şahmalı ile 3 kez burun buruna gelen bu futbolcunun iki arkadaşı boş beklerken sürekli kalecinin üzerine vurmasının anlamsız olduğunu öğretmeli. İlk yarıyı 4-1 önde bitirecek Şeytanlar, 45'i tek golle önde geçince bir kontratak tehlikesiyle skorun değişmesi tehlikesini de göze aldılar. Nitekim Adana Demirspor golü attı. puanı kaptı gitti. Bundan sonrası Altınordu için ne olur ? Tehlikesiz bir bölgede kalan maçları prestij için oynamak.
Elbette lig uzun maraton. Peşpeşe 3 maç kazanırsınız, yeniden iddialı duruma girersiniz ama eğer ara transferde kadroyu güçlendirmezse özellikle gol kısırlığını çözemezse Altınordu için durum ek içaçıcı değil. Adana Demirspor ligde ümidini Ege'den transfer ettiği iki isme bağlamış. Manisaspor'dan alınan kaleci İsmail Şahmalı yaptığı şahane kurtarışlarla takımını farklı yenilgiden kurtardı. Eski Balıkasier'li Lalawele ise takımın gol silahı. 3.dakikadaki şutunde golü yan direk önledi. Öyle bir maç oldu ki 1-1'lik sonuç play-off'a gitmek isteyen iki takıma da yaramadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA