• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Abramovich’ten rekor nafaka ÇAĞRI ZORER

Abramovich’ten rekor nafaka

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.08.2017, 00:00

Chealsea futbol takımının sahibi Rus milyarder Roman Abramovich üçüncü kez boşanma kararı aldı. 8 milyar euroluk servetiyle dünyanın en zengin insanlarından biri olan Abromovich'in tarihteki en yüklü nafakayı ödeyeceği iddia edildi.
Dasha Zhukova ile 10 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Abramovich'in aynı zamanda eşiyle iş ortaklığı da bulunuyor.
Boşanma sonrası iş hayatında beraber çalışmaya devam edecekleri öğrenilen çiftin neden boşanma kararı aldığı açıklanmadı.

SERENA'NIN BEBEK PARTİSİ

23 Grand Slam şampiyonluğu bulunan tenisçi Serena Williams, iş adamı nişanlısı Alexis Ohanian ile bebek beklediklerini geçtiğimiz nisanda duyurmuştu.
Williams doğuma bir ay gibi kısa bir süre kala yakın arkadaşlarıyla birlikte baby shower partisi düzenledi. Williams'ın Florida-West Palm Beach'teki evinde verdiği 50'li yıllar temalı partide renkli anlar yaşandı. Williams'ın kendisi gibi tenisçi olan kardeşi Venus Williams'ın yanı sıra Ciara, Kelly Rowland, La La Anthony ve Eva Longoria gibi ünlü isimler, partinin konukları arasındaydı.

GÖZDE ÇİFT BOŞANMA KARARI ALDI

Hollywood camiasının örnek çiftlerinden Chris Pratt ve sekiz yıllık eşi Anna Faris, evliliklerini bitirme kararı aldı. Dört yaşında Jack adında bir oğulları olan ikili, Facebook'tan yaptıkları açıklamada: "İkimiz de resmi olarak ayrılacağımızı duyurmaktan dolayı üzgünüz. Uzun zamandır elimizden geleni yapıyoruz ve gerçekten hayal kırıklığı yaşadık. Oğlumuz için bu durumu olabildiğince gizli tutmak istiyoruz. Birbirimize olan sevgimiz ve saygımız devam ediyor" dedi.

ZİRVEDEN DİBE

Bir zamanlar dünyada satış rekorları kıran İrlandalı şarkıcı ve söz yazarı Sinead O'Connor şimdi New Jersey'de basit bir motelde yaşıyor. İntihara eğilimli olduğu açıklanan O'Connor, düştüğü zor durumu anlatan bir video yayınladı. Ünlü sanatçı gözyaşlarına boğulduğu videoda, "Tamamen kendimle başbaşayım. Hayatımda, benim kahraman olduğumu söyleyen ve bu sayede şu anda hayatta olmamı sağlayan doktorum, dünyanın en tatlı adamı olan psikiyatristimden başka kimse yok" dedi.

TELEVİZYON ELEŞTİRMENLERİ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Amerikan ve Kanadalı televizyon yazarı ve eleştirmenlerinin 1984'den beri düzenlediği Televizyon Eleştirmenleri Ödülleri (TCA) Los Angeles, Beverly Hilton Hotel'de ödüllü oyuncu Kristin Chenoweth'in sunumuyla gerçekleşen törende dağıtıldı.
Birbirinden iddialı yapımların yarıştığı geceye aldığı iki önemli ödülle The Handmaid's Tale damga vurdu.
Yılın Yapımı ve Dizi ödüllerini The Handmaid's Tale alırken, Bireysel Başarı Ödülü'nü Carrie Coon kazandı.

EFSANE GERİ DÖNÜYOR

90'lı yılların fenomen dizisi 'Cinayet Dosyası' ekranlara geri dönüyor. 1984'te yayınlanmaya başlayan dizi 12 yıl boyunca beğeniyle izlenmiş ve efsaneler arasına girmişti. Jessica Fletcjer karakterinin her bölümde farklı bir cinayeti çözdüğü dizinin ana karakterini canlandıran Dam Angela Lansbury, dizinin bir final bölümüyle yeniden ekrana gelebileceğini duyurdu. 91 yaşındaki İngiliz oyuncu, Sunday Post'a yaptığı açıklamada, "Jessica Fletcher hayatımın büyük bir parçası haline gelmişti. Onu tamamen bırakmak çok zordu" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA