• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Türkiye’ye ‘Haç’lı saldırı ERHAN GÜLENÇ

Türkiye’ye ‘Haç’lı saldırı

erhan.gulenc@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.03.2018, 00:00

Yeni Asır, İzmir'de ajanlık suçlamasıyla tutuklu ABD'li Papaz Andrew Craig Brunson'un faaliyetlerini 3 gündür çok özel fotoğraflarla manşetinden yayınlıyor. Ajan papazla ilgili soruşturmada ifade veren gizli tanıkların anlattıklarının ardından Yeni Asır'ın yayınladığı bu fotoğraflar, Brunson'ın asıl amacının Kürt kökenli vatandaşları Hristiyanlaştırmak ve Türkiye'den bu şekilde koparmak olduğunu net bir şekilde ortaya koymuş oldu.

PKK'nın 1915'teki büyük tehcir sırasında Güneydoğu'ya yerleşen ve zamanla Kürt kimliğini benimsemiş gibi gözüken Ermeniler tarafından kurulduğu iddiası daha önce sık sık dile getirildi. Hatta PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın gerçek adının 'Artin Agopyan' olduğu da iddialar arasında yer aldı. Asıl amacının Büyük Ermenistan'ı kurmak olduğu iddiaları ortaya atılan PKK'nın kurulduğu tarihten bu yana düşmanlık yaptığı en büyük değerlerin başında İslam geliyor. PKK'lı yöneticiler, devşirdikleri militanları İslam'dan koparmak için Kürtlerin aslının Zerdüşt olduğu yalanıyla yıllarca beyin yıkadı. Bu tablonun üzerine Brunson soruşturmasında ortaya çıkan gerçekler de eklenince Kürtlerin Hristiyanlaştırılmaya çalışmasının küresel güçlerin en önemli hedeflerinden biri olduğu anlaşılıyor.
Çünkü, İslam'ı benimsemiş Türk ve Kürtleri birbirlerinden koparamayacaklarını çok iyi biliyorlar.

BİLEĞİNDE HAÇ ÇIKTI

Önceki gün Tunceli'den bu tabloyu doğrulayan bir haber geldi. Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında, İl Jandarma Komutanlığına bağlı timlerce gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 7 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi. Jandarma ekipleri, öldürülen teröristlerin cesetlerini incelediğinde, bir teröristin boyun ve bileğinde Hristiyanlığın simgesi "haç" dövmesini gördü. Yapılan incelemede, bu teröristin İçişleri Bakanlığının Aranan Teröristler Listesi'nin turuncu kategorisinde yer alan örgütün sözde "Nazımiye Gücü Sorumlusu", "Mahir" kod adlı Cihan Kıt (30) olduğu tespit edildi.
Cihan Kıt'tan önce de öldürülen birçok PKK'lı teröristin üzerinden haç işareti çıkmıştı.

İLGİNÇ ZİYARET

Bu arada ajanlıkla suçlanan papaz Brunson, 16 Nisan'da İzmir'de hakim karşısına çıkacak ve hakkındaki suçlamalarla ilgili yargıya hesap verecek. 16 Nisan öncesi ABD'den Brunson'a ilginç bir ziyaretçi geldi. ABD'deki FETÖ'cülere verdiği destekle tanınan senatör Thom Tillis, geçtiğimiz Pazartesi günü Buca Kırıklar F Tipi Cezaevi'nde Brunson'la görüştü.
Ortaya çıkan tabloya bakar mısınız?
FETÖ, Türkiye'deki faaliyetlerinde ABD ajanı olmakla suçlanan papaz Brunson'ı destekliyor. FETÖ'nün desteğiyle Türkiye'de pek çok kilise açılıyor.
Türkiye'de büyük darbe yiyen FETÖ'ye ABD'de sahip çıkan bir senatör gelip FETÖ'nün desteğiyle Türkiye'de iş tuttuğu iddia edilen Brunson'ı ziyaret ediyor. Yani, anlatmaya hiç gerek yok, her şey ortada, görüyorsunuz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA