• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bizde para geçmez” diyenlerin derneği... ERKİN USMAN

Bizde para geçmez” diyenlerin derneği...

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.01.2016, 00:00
31 Ocak 2015'te yirmi kişiyle başlayıp sosyal medyadan örgütlenerek şimdilerde bin 500 kişiye ulaşan Karşıyaka Live ailesi; siyasetten ve dedikodudan uzak durarak, kültür sanattan sosyal hizmetlere, spordan sahne sanatlarına değin yirmi dört kulübü ile İzmir'in gençlerinin, ev hanımlarının ve emeklilerinin hayatına katkı sağlamayı amaçlıyor.   

Tüm kulüplerin ücretsiz olduğunu ve alanında uzman eğitmenlerle çalışmalar yapıldığını belirten Vedat İncel POTA'ya anlattı:

"Çok büyük bir sinerji yakaladık. Ailemiz her geçen gün büyüyor. 'Hepimiz Tek Yürek' sloganıyla yola çıkarak Facebook'tan başlattığımız bu birlikteliğin Ankara, Antalya, İstanbul, Almanya ayaklarını da kurduk. Bizde para geçmiyor. Kulüplere gelenlerden ücret talep etmiyor sadece aktif katılım bekliyoruz. Arkadaşlarımız belirli aralıklarla yaptıkları çalışmaları halka sunuyorlar. Örneğin; 29 Ekim'de coşkulu bir balo düzenledik. Psikoterapi etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Kıyı çevre temizliğine katıldık, sergiler hazırladık, geziler düzenledik. Kulüplerimize katılanlar günlük yaşamın getirdiği sıkıntı ve stresten eğlenerek ve öğrenerek kurtuluyorlar. Her gelen bir başka arkadaşının da ailemize katılmasına vesile oluyor." Live ailesi kurumsallaşmak, organize ve planlı bir şekilde büyümek ve herkesin katılımını sağlamak amacıyla yakın zamanda dernekleşerek çalışmalarına devam edecek. İşte Live ailesinin faal kulüpleri:

Sosyal Hizmetler, Kültür ve Sanat, Çevre ve Orman, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Tiyatro, Traking ve Dağcılık, Modern Danslar, Yöresel Halk Dansları, Şiir, TSM ve Müzikler, Gezi, Popüler Müzik, Amatör Balıkçılık, Teknoloji, El Sanatları, Resim, Hayvan Hakları, Basın, Spor ve Bisiklet, Fotoğraf, Yabancı Diller, Tiyatro Oyun Yazarlığı, Gençlik, Moda Tasarım.

Karga kaç yıl yaşar?


Bu ilginç yaratıkların, ömürleri üzerindeki bir kahve sohbetinde ilginç görüşler ortaya atıldı.

Bostanlı'da ünlü Nihat'ın Kahvesi'ndeki bu ilginç muhabbetin sonuçları Alaybey'den Mavişehir'in uç noktalarına kadar bir gecede yayılıverdi.

Gecenin yarışmacılarından biri de İzmir ticaret aleminin yakından tanıdığı Altan Özkunt'tu.

Özkunt biraderimiz, "Bir karganın ömrü en az ikiyüz yıl..." dedi.

Sinek ne oldu?

Müşteri garsona sordu: "Buraya bakın... Bira bardağını doldurmamışsınız." "Nasıl olur? Üstünden biraz içtiniz de ondan!.." "Yoo, içmedim." Garson gülümsedi ve ekledi: "Peki. Biranın üzerinde yüzen sineğe ne oldu?"
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA