• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dünya Şampiyonu bilardocu İzmir’de ERKİN USMAN

Dünya Şampiyonu bilardocu İzmir’de

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.05.2017, 00:00

3 band bilardonun efsanevi ismi İsveçli Torbjörn Blomdahl, İzmir'de hayranlarıyla buluşacak. Bornova'da Rabbit Bilardo Cafe'nin açılışına katılan Avrupa ve Dünya Şampiyonu İsveçli bilardocu, burada hem açılış kurdelesini kesti hem de 2 önemli Türk rakibiyle maç yaptı. Torbjörn Blomdahl, önce Dünya Bilardo sıralamasında ilk 30 içinde yer alan Türkiye eski Gençler Şampiyonu Tarık Yavuz ile karşılaştı, daha sonra İzmir'in yetiştirdiği en önemli bilardocuların başında gelen 'Sinek' lakaplı İsmail Nazet ile kapıştı. Açılışa İzmirli bilardoseverler büyük ilgi gösterdi. ilgi çok büyük Konuk şampiyon Blomdahl'ın rakipleriyle yaptığı mücadeleyi İzmirliler ilgi ve beğeniyle izledi.
İsveçli ünlü şampiyon Torbjörn Blomdahl, Semih Saygıner'in dünya şampiyonluğundan sonra diğer Türk bilardocuların da uluslararası müsabakalarda çok iyi dereceler aldığını belirterek, bu salon sporunun her geçen gün daha da geliştiğini anlattı, İzmir'e gelmekten mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi. Bornova Rabbit Bilardo Cafe'nin sahibi Tarık Yavuz, "Dünyanın gelmiş geçmiş en önemli bilardocusu Torbjörn Blomdahl bu güzel günümüzde bizi kırmadı ve İsveç'ten İzmir'e geldi. Tüm bilardo tutkunlarının gösterdiği ilgiye de teşekkür ediyoruz. Bu organizasyon, bizim İzmir'de daha büyük organizasyonlara girişme şevkimizi artırdı" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA