• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sanal okey yüzünden bir yuva sallanıyor! ERKİN USMAN

Sanal okey yüzünden bir yuva sallanıyor!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.12.2017, 00:00

İstanbul'da yaşayan Gürkan ve Nazan S. çiftinin 23 yıllık evliliği, sanal okey yüzünden sonlanıyor.
Boşanmanın gerekçesi ise 'ağır derecede onur kırıcı davranışta bulunmak'.
İstanbul'da akılalmaz bir boşanma davası açıldı.
Boşanma davasına sanal okey oyunu neden oldu.
Bir çocuk sahibi Nazan ve Gürkan S. çiftinin 23 yıllık evliliğini sanal okey oyunu yıkıyor.
İstanbul Aile Mahkemesi'nde açılan davada, iddialara göre, eşi Nazan S.'nin (37), sabahlara kadar Facebook'ta okey oynadığını ileri süren Gürkan S, eşinin diğer oyuncularla da mesajlaştığını iddia ederek boşanma davası açtı. Dilekçesinde, sadakatsizliğe uğradığını anlatan Gürkan S. 50 bin TL tazminat istedi.
Babasını kaybettikten sonra boşluğa düştüğünü ve bu yüzden okey oynadığını ifade eden Nazan S. ise "Her online oyunda olduğu gibi diğer oyuncularla konuşuluyor.
Mesajlaştığım hiç kimseyle yüz yüze görüşmedim.
Okey oynamanın neresi sadakatsizlik?" dedi. Yuvasının dağılmaması için 2 yıldır Facebook kullanmadığını ve okey oynamadığını kaydeden Nazan S., "İş aradığım dönemde, şirketler görüşme yapmak için beni arıyordu.
Eşim bunu dahi sadakatsizlik olarak nitelendirmiş" diye konuştu. Mahkemeden davanın reddini isteyen Nazan S., aksi durumda çocuklarının velayetinin nafaka ile birlikte kendisine verilmesini talep etti. Nazan S. ayrıca eşinin kendisini küçük düşürdüğünü belirterek 100 bin TL manevi tazminat talebinde bulundu.

Karşıyaka konuşuyor

19.12 Dünya Karşıyakalılar Günü etkinlikleri kapsamında 1912 Karşıyaka Derneği'nce Karşıyaka Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan "Karşıyaka Konuşuyor" söyleşisi, Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde yapıldı.
Vehbi Moğol'un yönettiği söyleşide, birbirinden değerli Karşıyakalı 12 konuşmacı Ersin Doğer (Eski Karşıyaka tarihi), Şebnem Tabak (Karşıyaka'da Kadın), Yücel İzmirli (Karşıyaka'da Eğitim), Muammer Gezginci (Karşıyaka'da Göç), Sancar Maruflu (Karşıyaka'da Sosyal Yaşam), Cem Karagözlü (Karşıyaka'da Sinemalar), Hüsnü Tekeşin (Karşıyaka ve Atatürk), Ekrem Güçsav (KSK futbol), Ateş Özerk (KSK Basketbol), Secder Akıncı (KSK Yelken), Mustafa Karluk (KSK yüzme ve sutopu), Ahmet Talimciler (Karşıyakalılar KSK'ye Nasıl Bakıyor?) konularını fotoğraflar eşliğinde izleyenlere anlattılar. Konukların ilgi ile izlediği etkinlik, gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA