• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vapur mutlaka dönecek ERKİN USMAN

Vapur mutlaka dönecek

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.06.2018, 00:00

Onlar Karşıyaka için ölen, yeşilkırmızılı renklere canını verenler.
İstiklal Savaşımızdan çok önce İzmir'i işgal edenlere bir zeytin ağacı altında arkadaşlarıyla takım kurarak bez topla meydan okuyan ve 1912'de KSK'nin temelini atan Kadızade Zühtü Işıl... Pertev ağabey (Molay) senin bu kulübün en kritik dönemlerinde yaptığın katkıları (Hapse düşmek pahasına) kim yadsıyabilir ki?
Futbolcu, kaptan, başkan, özetle KSK'nin herşeyi Gazcı Erol (Özışıkçılar), seni bu camia unutur mu? "Şampiyonlukta etken Tahir Türetken" gibi bir sloganla anılan sembole hangi kulüp sahip?

KİREMİTÇİLER GİBİSİ ZOR GELİR

Ve Ali Ulvi Kiremitçiler... Bir insanın kulübü için servetini nasıl harcadığını, sıkıntıya girip, yalılardan iki gözlü evlere taşındığı halde, "Kaf-Kaf'a canım helal olsun" dediğini ben yakından bilenlerdenim.
Gode Cengiz...Mert delikanlı, insanın hası, Kaf-Kaf için canını veren yiğit...Büyük kaptan, insan sevgisiyle donanmış, karınca ezmez Erol Baş...Gencer Koyuncuoğlu, Bulut Erk, Argun Akmoral, Ahmet Tuna, Vural Olşen, İbrahim Sakızlıoğlu, Ceyhan Elyaban ve burada yazmaya fırsat bulamadığım, KSK'de izler bırakarak ebediyete göçen futbol yıldızları ve yöneticiler...
Dünya Şampiyonu güreşçimiz Muharrem Candaş. Basket takımından Serdar Zenger, Necmi Mısırlıoğlu. Dünya tatlısı Mithat Erefe, adam gibi adam Dr.Tibet Kızılcan. Yağmur, çamur, kar demeden kelle koltukta KSK'nin izinden yürüyenler. Özgür Soylu, Volkan Akay ve Burak Ural. Bu taraftar adınıza sloganlar üretiyorsa değerinizin boyutu ölçülebilir mi ? Ve burada yer veremediğimiz daha nice iz bırakanlar. Sevgili kulübünüz 106. yılını kutlayacak. Vapur dönemedi henüz, futbolda beklenen başarıyı sağlayamadı.
Hatta 3.Lige indi. Ama yeşil-kırmızı pek çok branşta adından söz ettiriyor. Ruhunuz şad olsun.

SELÇUK AĞABEY GİBİ VEFAKAR

Ve de ismi KSK ile özdeşleşen, Onursal Başkan sıfatı bile hafif kalan Sayın Selçuk Yaşar...1958'den beri kulübüne her yıl trilyonlarla katkıda bulunan erişilmez başkan, duayen. F.Bahçeliler Aziz Yıldırım'ın verdiği desteği öve öve bitiremiyor. Real Madridliler Mendoza'yı göklere çıkarıyor.
Onların verdikleri Yaşar'ınkilerin yanında solda sıfır. Şimdiye dek Yaşar'ın 54 yıldır verdiklerini toplayın, Guinness Rekorlar Kitabı'na girer. Hem de geri istememecesine.
Selçuk ağabey...Sevgili kulübünüz için, "100.Yılda Süper Lige çıkmazsa gözüm açık gider" demiştiniz, yapamadık.
Ama bu bayrak er geç göndere çekilecek. Belki bugün, yarın, yarından sonra mutlaka...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA