• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Avrupalı gençler Karşıyaka’da buluştu ERKİN USMAN

Avrupalı gençler Karşıyaka’da buluştu

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.06.2018, 00:00

Çeşitli eğitimler için her yıl onlarca genci yurt dışına gönderen Karşıyaka Belediyesi, bu kez Erasmus+ Gençlik Programı ile yabancı konuklarını ağırladı. 6 farklı ülkeden 32 genç, 'Dezavantajlı Gençlerin Sanat Yoluyla Sosyal Entegrasyonu' konusunda eğitim aldı.
gönüllü çalışma
İtalya, İspanya, Litvanya, Letonya, Polonya ve Romanya'dan Türkiye'ye gelen öğrenciler, kendi ülkelerinde, gönüllü gençlik çalışmalarına katılanlar arasından seçildi.

YABANCI ÖĞRENCİLER

Yamanlar Gençlik Merkezi'nde bir hafta boyunda konaklayan yabancı öğrenciler, 'Dezavantajlı Gençlerin Sanat Yoluyla Sosyal Entegrasyonu' konusunda eğitim aldı. Engelli gençlerin hangi sanatsal projeler ile sosyal yaşama uyum sağlayabileceğinin yolları arandı. Gençlere, Litvanya'dan gelen iki eğitmen de eşlik etti.
Yabancı konuklar, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı da makamında ziyaret etti. Karşıyaka'daki deneyimlerini Başkan Akpınar ile paylaşan gençler, konukseverlikleri için teşekkür etti.

ÖZEL BİR KENT

Başkan Akpınar "Karşıyaka;
Türkiye'nin hatta belki de dünyanın en özel kentlerinden biridir.
Sosyal yapısıyla, insanlarının yaşama bakış açısıyla fark yaratan Karşıyakamızda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduk.
Bu programda aldığınız eğitimler ve gençler için yapacağınız çalışmalar, bir kelebek etkisi ile tüm dünyayı saracaktır. Sizler, sistemin gönüllü birer çalışanı olarak çevrenize örnek olacaksınız.
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
İzmir'de Nazlı'lar Dünyası
Ailenin duayeni Dr. Halit Nazlı...
İzmir'deki "Nazlılar Dünyası" arada bir toplanıyor ve Dr.
Nazlı artık gelenekselliğe dönüşen bu toplantıların daha sık ve düzenli olması gerektiğini savunuyor.
ki mler kat ılıyor
İşte bu toplantılara katılan Nazlı'lardan bazıları...
Vildan Nazlı, Günay Nazlı, Fehime Nazlı, Figen Nazlı, Günay Yücel, Tijen Kocakıran, Cihangir Kocakıran, Gülşah Kocakıran, Merve Kocakıran, Mehmet Nazlı, Şükran Nazlı, Sinan Nazlı, Murat Nazlı, Metin Nazlı,Tevfik Nazlı,Umut Nazlı, Sinem Nazlı, Timur Yaykıran, Bilge Yaykıran, Talya Yaykıran, İpek Özkurt, Ömer Özkurt, Serra Özkurt, Enrer Büket, Fuat Büket, Özgür Büket, Suat Büket, Fatoş Büket, Buse Büket, Birol Nazlı, Emine Nazlı, Fatih Nazlı, Cem Nazlı, Fadıl Nazlı, Ertem Güvendeğer, Birgül Güvendeğer, Neslim Doksat, Vildan Nazlı, Günay Nazlı, Fehime Nazlı, Figen Nazlı, Günay Yücel, Tijen Kocakıran, Cihangir Kocakıran, Gülşah Kocakıran.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA