• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.07.2019, 00:00

KOÇ: SEVİLEN bir kişi olmak sizi onurlandıracak ve olumlu davranışlar içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle keyifli seyahat planları yapabilirsiniz. Jüpiter'in geri hareketini unutmamalı ve yaşadığınız küçük olayları abartıp sorun çıkarmamalısınız.

BOĞA: AŞIRI görev düşkünlüğü içerisinde, üstünüze vazife olmayan konularda da çaba sarf ederek, yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde oldukça dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Bugün özellikle sert çıkışlardan uzak kalmalısınız.

İKİZLER: İLETİŞİM konusunda çıkan aksilikler canınızı sıkacaktır. Fakat şans sizi desteklemeye devam ederken, motivasyonunuzu koruyarak pes etmeyeceksiniz. Başlayacağınız yeni bir iş için, kendinize sınırlar koyabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

YENGEÇ: KARİYERİNİZLE ilgili yeni bir başlangıç yapmak istiyorsanız, çevrenizi doğru kullanmalısınız. Kırıcı davranmakla bazı fırsatları kaçırabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletmek için hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceğiniz bir gün içindesiniz. Biraz beklemelisiniz.

ASLAN: AŞK hayatınızı yeniden onarmak için elinize birçok fırsat geçecek. Planlarınızı uygularken nazik fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Sinirsel rahatsızlıklar ve sindirim sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Baş bölgenizle ilgili kazalara ise özellikle dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: SINIRLARINIZI genişletmek için hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceğiniz bir gün içindesiniz. İnatçı tavırlarınız ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey, sabrınızı ön plana çıkarmak. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Arkadaşlarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz.

TERAZİ: ÇALIŞMA hayatınızı disiplinli götürmeye devam ediyorsunuz. Çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların kaynağı, her şeyi çok fazla abartmanızdan ileri geliyor. Güç birliği içinde olacağınız yeni bir performans sizi bekliyor. Doğru kararlar almak sizin elinizde.

AKREP: İŞ hayatınızda sürprizler konusunda beklentileriniz gecikebilir. Alışveriş duygunuzun körüklenmesi sonucunda bazı hatalı sonuçlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istiyorsanız, ayın sonunu beklemenizde fayda var. Kariyerinizdeki gecikmeleri fazla abartmayın.

YAY: YOLLARDAN beklediğiniz haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olabilir. İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak ve kendinizi sorgulayacaksınız. Böbreklerinize dikkat edin.

OĞLAK: AŞKA mantıklı ve akılcı bakacaksınız. Bazılarınız aşk ve dostluk konusunda karmaşık bir tavır sergilediği için karşısındakinin kafasını karıştırabilir. Kendinizi her türlü yanlış anlaşılmadan korumaya çalışmalısınız. Kendinize yönelmeniz gereken bir dönem.

KOVA: BUGÜN, duygusal konularda aşırıya kaçan davranışlardan uzak kalmalısınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler, aşka dönüşebilir.

BALIK: HAYATTA kalıcı duygular beklerken, güzel bir birlikteliğin düşünü kuruyorsunuz. Bu dönem, bazı sorunların su üstüne çıkması sizi üzmemeli, çünkü yara fazla derinleşmeden sorunlarınıza istediğiniz gibi çözüm bulacaksınız. En azından bazı şeyleri denemelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA