• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.11.2019, 00:00
KOÇ: İŞ yaşamınızda yeniliklere karşı olan ilginiz bilinmesine rağmen, bir o kadar da kurulu düzene karşı bağlılığınız var. İlk anda gelişen olaylara mesafeli davranıyor, çevrenizin vereceği tepkilere bakıyorsunuz.

BOĞA: DUYGULARINIZIN ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de yaşadığınız olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil.

İKİZLER: SAKİN başlamanın elinizde olduğu bir güne, maddi konuları problem ederek başlamayın. Uzun veya kısa vadede, nasıl olsa çözeceksiniz. Hafta içinde olabilecek gelişmeler için bugünden kendinizi şartlamayın.

YENGEÇ: BUGÜN başarınızı sezgilerinize borçlusunuz. Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sevdiğiniz kişiye bugün istediğiniz her şeyi rahatlıkla yaptırma şansına sahipsiniz.

ASLAN: ÇALIŞMA arkadaşlarınız bazen işlerle ilgili kestirme yolları kullanmadığınızı ve gereksiz yere uzatmalara meydan verdiğinizi söylüyorlar. Oysa zamanı olması gerektiği gibi kullandığınızın farkında değiller.

BAŞAK: İŞİNİZLE ilgili verdiğiniz sözleri zamanında yerine getirmeye önem verin. Çünkü, çalışma hayatında buna benzer iş disiplinleri, kişinin performansı ile direk bağlantılı olan parametrelerdir.

TERAZİ: SEVDİĞİNİZ insanın düşüncelerinin, üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermiyorsunuz. Onun size olan ihtiyacını bilmenize, duygusal olarak etkilenmenize rağmen hislerinizi göstermiyorsunuz.

AKREP: İŞİNİZDE duygusal bir doyum sağlamak istiyorsanız, yanlış bir gündesiniz. Bugün çevrenizin dertlerini dinlemekle yetinmelisiniz. Partnerinizin size göre hoş olmayan tavırlarını fazla büyütüyorsunuz.

YAY: İŞİNİZ konusunda hatalara meydan vermeme mücadelenizin, sizde içsel olarak nelere mal olduğunu kimse bilemez. Anlatma çabası içinde de olmayın. Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu.

OĞLAK: SEVDİĞİNİZ insanla arada bir kavga edip, daha sonra barışmanız sanki hoşunuza gidiyor. Çünkü, davranışlarınız bunu gösteriyor. Fakat, onun duygu ve hislerini de göz önüne almalısınız.

KOVA: ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Partnerinizin davranışlarından farklı anlamlar çıkarmamalısınız.

BALIK: KURUNTULU yapınız, sürekli hazımsızlık çekmenize sebep oluyor. Olayları fazla irdeliyorsunuz. Oysa çevreniz hassas yapınıza saygı gösteriyor. Çabuk üzüldüğünüz için sürekli mide ağrıları çekiyorsunuz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA