• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.08.2021, 00:00
KOÇ: BUGÜN, mal alım ve satımlarından kaçınmalısınız. Kazanç sağlamak için normal zamanlardan daha fazla çaba göstermek zorunda kalacaksınız. Arkadaşlarınızla grup aktiviteleriniz söz konusu olacak.

BOĞA: BUGÜN manevi duygularınız maddi durumunuzla paralellik gösterecek. Aşk konusunda; isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizi dengelemeniz gerekiyor.

İKİZLER: AİLE, aşk ve sevdikleriniz arasındaki dengeyi kolaylıkla kurup oldukça mutlu hissedeceksiniz. Partnerinizin değer görmesi kıskançlık duygularınızı biraz körükleyebilir. Sizin için önemli bir gün.

YENGEÇ: CİDDİ bir ilişki için öncelikle zamana ihtiyacınız olacak. Maddi konularda biraz gerilemeler olabilir. Özellikle arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteklerin gecikmesi moralinizi asla bozmamalı.

ASLAN: AŞK gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak iyi gelecektir. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak. Kıskançlık duygularınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: MANEVİ duygularla hareket edeceğiniz için, atacağınız her adım, size yoğun başarıların ilk adımlarını verecektir. Bugün, güçlü kişileri kendinize çekeceksiniz. Sosyal yaşantınız genişleyecek.

TERAZİ: BU dönem, eğlenceli ve sosyal ortamlarda bulunacaksınız. Doğal, akıllı ve kaliteli kişilerden alacağınız destek, önemli konumlardaki kişilerle tanışmanızı sağlayacak. Yaşam enerjiniz yüksek.

AKREP: MADDİ konularınız mükemmel gidiyor. Kariyerinizle eviniz arasında mekik dokuyacaksınız. Bugün eşyalarınızı yenileyebilirsiniz. Paranızı kendi ihtiyaçlarınız için harcamak sizi oldukça keyiflendirecektir.

YAY: KAZANÇLAR konusunda tüm olanaklar sizi destekleyecek. İş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi sizi motive edecek olaylar yaşayabilirsiniz. Doğru mantıklarla, olumlu adımlar atacaksınız.

OĞLAK: ENERJİNİZ oldukça yüksek seyrediyor. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirecek ve aşkı kendinize çekmeyi başaracaksınız. Yatırımlar konusunda yeni bir yapılanma yoluna girmek üzeresiniz.

KOVA: YENİLİKLERE ihtiyacınız yok. Çünkü mevcut durumunuz size geçen aydan süren parasal gelirlerinizin devamını sağlamak adına kazançlarınızı destekliyor. Sahip olduğunuz malların değeri artacak.

BALIK: AİLE bireylerinizle yapacağınız ortak kazanç birliği sayesinde, maddi kazançlarınıza katkısı sağlanacak. Aşk yaşamınız tüm yaşam parametrelerinizin önüne geçecek. Yaşça büyük kişilerden etkileneceksiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA