• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.08.2021, 00:00

KOÇ: GEREKSİZ yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyor ve elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken yardım alabilirsiniz.

BOĞA: SIRA dışı düşüncelere takılıp kalabilirsiniz.
Özel duygularınızda yaşadığınız coşkulu davranışlar, sizin bir parçanız haline geldi. Sevdiklerinizle yapacağınız bir konuşma olumlu sonuçlanacak.

İKİZLER: KONUŞTUĞUNUZ her şeyin altında gizli nedenler aranmasını istemiyorsanız, net olmalısınız. Maddi problemlerinizi hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizi iş potansiyelinize de yansıtabileceksiniz.

YENGEÇ: SOSYAL özgüveniniz artıyor. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz.
Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli yürüteceksiniz.

ASLAN: ÇEVRESEL ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız.
Yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Dostlarınızın düşüncelerinize ilgi göstermeleri oldukça kuvvetli.

BAŞAK: İŞ hayatınızda aksayan problemlerden sorumlu olmak istemiyorsunuz. İşbirliğine önem veriyor, rutin işleri seviyor ve Venüs'ün artılarını doğru kullanarak çıkan karışıklıkları önlüyorsunuz.

TERAZİ: BU dönem, çevrenizle ortak hareket edeceğiniz çalışmalar yapacaksınız. Sosyal yapınızı destekleyici işler yapmak hem para kazandıracak hem de ilişkilerinizi destekleyecek. Sağlığınıza dikkat edin.

AKREP: YAŞADIĞINIZ bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Çünkü görüşeceğiniz kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz.

YAY: FİKİRLERİNİZİ kendinize saklamak istediğiniz için, garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimalinin olması sizi endişelendirmesin.

OĞLAK: ENTELEKTÜEL oluşumlar için uygun bir gün. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz.
Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor.

KOVA: YAŞAMINIZLA ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çabuk görmek istiyorsunuz.
Zamanı yanınıza alarak, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermeyin. Dostlarınızla duygusal coşkular yaşayacaksınız.

BALIK: İLGİ alanınızda farklı değişimler içindesiniz.
Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ilişiklerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızda zihinsel dağınıklık söz konusu olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA