• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Duygularımız ile kafamız karışık FİLİZ ÖZKOL

Duygularımız ile kafamız karışık

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.11.2021, 00:00
Duygusal planlar yapmak için uygun bir hafta. Aşk ilişkilerimizde sezgisel yeteneğimiz ön plana çıkıyor. Duygularımızın coştuğunu hissedeceğiz. Mars ve Güneş tutkulu aşkları tetikliyor. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Önemli anlaşmalar bizi bekliyor. Dostlarımızla daha fazla birlikte olmak isteyeceğiz. Özlediğimiz fakat kaybettiğimiz değer yargılarımızla yüzleşiyoruz. Her şeyi sıkıntı haline getirmemeliyiz.

KOÇ:
Mantıgınız ön planda
İletişim konusunda başarılı bir tablo çizmenize rağmen, çevresel koşullar yüzünden isteklerinizin gerçekleşmesi uzayabilir. İdealist yapınızdan ödün vermeden başarılı olmak kolay değil. Bu dönem mantıklı konuşmalarınızla, çevrenizi etkileyecek ve istediğiniz sonuca yaklaşacaksınız. Ciddi ilişkilerin beklenen sonuçlarını göreceksiniz ve sosyal motivasyonunuz daha da artacak.

BOĞA
Fazla kuruntulusunuz
Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, ketum olmalısınız. Duygusal zaaflarınız artabilir. Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde değerinizin anlaşılmadığı duygusuna kapılabilirsiniz. Kuruntulu düşüncelerinizi çevrenize karşı yanlış kullanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerden şüphelenebilirsiniz. Dinlenmek için kendinize zaman ayırmamalısınız.

İKİZLER
Kuskuculugu bırakın
Maddesel konulara takıntılı olmak istemiyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız. Yeni iş olanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın önereceği bazı tekliflere hayır demeden önce düşünmelisiniz. Gireceğiniz sosyal etkinliklerde duruşunuzla etkileyeceğiniz kişiler olabilir.

YENGEÇ
Çevrenizden yardım almalısınız
Hedeflerinizde ilerlemek istiyorsanız, güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz. İş konularında sizi ön plana çıkaracak her türlü şansı ve fırsatı değerlendirecek, savunduğunuz konularda ısrarcı olacaksınız.

ASLAN
Duygusal olmayın
Uranüs kariyer evinizde retro yaparken; iş ve aşk yaşantınızı birbirine karıştırabilirsiniz. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız çevrenizde sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine beklemeyi yeğlemelisiniz. Kariyerinizle ilgili birtakım sorunlar yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız.

BAŞAK
Fırsatlar kapınızda
Kazançlarınız ve değişen çevre faktörleri sizin lehinize gelişecek. Fırsatlardan faydalanacak ve pratik zekanızla ön plana çıkacaksınız. Aşk konusunda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz. Dostlarınızla güç gösterisine girmemeli ve düşünce savaşları vermemelisiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunları abartmak size olumsuz gelebilir. Fiziksel özelliklerinizle ilgili bir değişim yapmak istiyorsunuz.

TERAZİ
Paraya kosuyorsunuz
Mars ve Merkür finans evinizde ilerliyor. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Artistik duygularınız atağa kalkabilir. Uzun süredir cesaret edemediğiniz birçok aktivitede ben de varım diyeceksiniz. Sosyal ilişkileriniz duygularınızın yenilenmesine ve yaratıcılığınız artmasına neden olacaktır. Bu hafta kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz.

AKREP
Mantıgınız sizi zorluyor
Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Bu hafta sıra dışı düşünceleriniz paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kardeşlerinizin sizin yardımına ihtiyacı olabilir. Gereken desteği vermelisiniz. Sıra dışı değişimlere hazır olun.Yerinde duramayan bir imaj sergileyeceksiniz.

YAY
Özgürlügünüz önemli
Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda tartışmalardan sakınmalısınız. Sınırlarınızı zorlamalısınız. Duygusal konulardan çok, maddi sorunlarınızı ön plana çıkarıyor. Güven arayışı içindesiniz. Duygusal sorunlardan kaynaklanan takıntılarınızdan kurtulmanın zamanı geldi. Düşüncelerinizi yeniden formatlamalısınız.

OĞLAK
Çeliskilere dikkat
Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı yaklaşımı seçin. Yenilik taraflısı bir yapıya sahip olmanız nedeniyle, içinizdeki kıpırtıların arttığını göreceksiniz.

KOVA
Yasamınız degisiyor
Çevrenizdeki mantıklı kişilerin desteği, size prestij kazandıracak. İşbirliğine önem vereceğiniz bir hafta. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve ileri görüşlü tavırlarınızla sorumluluğunu aldığınız konularda başarınızı garantiliyorsunuz. Bu hafta gizliliklere gereksinim duyabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda karşılaşacağınız fırsatlar ufkunuzun genişlemesine neden olacak.

BALIK
Duygularınız sizi yönlendiriyor
Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi yeğlediğiniz bir hafta. Çalışma arkadaşlarınızla güçlü birliktelik oluşturabilirsiniz. Duygularınızın sizi yönlendireceği yeni konulara ilgi duymanıza rağmen, önünüze çıkan geleneksel engeller yüzünden, kendinizi kısıtlanmış gibi hissedebilirsiniz. Enerjinizi dengelemelisiniz. Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli bir konumda.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA