• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.01.2022, 00:00

KOÇ: AİLENİZE daha çok vakit ayırmanız gerektiğini biliyor fakat ziyaretlerinizi oldukça seyrek tutuyorsunuz.
Duygusal yönlerinizi sürekli içinizde saklamaktan artık çok yoruldunuz.

BOĞA: DOSTLARINIZDAN vazgeçemeyeceğinizi çevrenize ispat etmelisiniz. Sizi haksız yere suçlayanlar var. Elinizdeki işleri bitirme çabası içinde olacaksınız. Görüşmeyi arzuladığınız çok arkadaşınız var.

İKİZLER: YENİ kararlar almak için uygun bir döneme girdiniz. Maddiyatla ilgili konular ve yeni dönem fikirler arasında seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Şartlardan ne kadar bıktığınızı değerlendirmelisiniz.

YENGEÇ: DÜŞÜNCELERİNİZİ kendinize saklamak size yakışıyor. Kendinizi güvende hissetmeme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz.
Eski olayları artık kafanızdan atmanın bir yolunu bulmalısınız.

ASLAN: ÇEVRENİZİN fikirlerinden etkilenerek yola çıktığınız zaman hatalar yapabiliyorsunuz.
Sizin için önemli kişilerden alacağınız eleştiri canınızın sıkılmasına neden olabilir. Fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: KARİYERİNİZDE ön plana çıkarmanın şimdi tam zamanı. Karşınıza çıkacak fırsatlar size birtakım tereddütler yaşatabilir.
Bırakın eskimiş düşünceleri ve bir an önce atılımlarınızı gerçekleştirin.

TERAZİ: RUHANİ yönlerinizi ideallerinizle birleştirin . Beklediğiniz haberlerin size sağlayacağı avantajlardan payınıza düşeni alacaksınız Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız.

AKREP: MADDİ konularda girişimciliğinizin size bir çok kapıyı açıyor. Akıllıca davranmanız size bir çok olanakları da beraberinde getiriyor ve önüne geçilmiyor. Yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor.

YAY: AY'IN bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor. Partnerinizin size olduğu gibi kabul etmesini sağlamalısınız.

OĞLAK: BAŞKALARINDAN çok daha zeki olduğunuz için, onların sözleri size sıkıcı gelebiliyor. Ne kadar güçlü olduğunuzu biliyorsunuz. Sosyal ilişkilerinizde parlıyorsunuz.
Sabırlı davranışlarınız önemli.

KOVA: BİRLİKTE çalıştığınız kişileri eleştirmek bazen dost kaybetmenize neden olabiliyor. İş yaptığınız kişilerin sizden faklı düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunları onlara kabul ettirmeniz zor.

BALIK: KEYİFLİ bir kişi olmanız rağmen, duygusal konuşmalar için aradığınız dostlarınızın üzülmesine neden olabilirsiniz.
Sizin olayları kafanıza takmanız, onların sizden uzaklaşmasına neden oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA