• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.03.2022, 00:00

KOÇ: BUGÜN; düşüncelerinizi toparlama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz.
Ortak paydalarını birleştirdiğiniz çoğul zihinsel aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız.
Hırslı davranıyorsunuz.

BOĞA: SOSYAL ilişkilerinizde sizden beklenenleri gözünüzde fazla büyütüyorsunuz.
Bugün, partnerinizi yanlış algılamanız mümkün. Onun sizin için iyi niyetli yaklaşımlarını farklı değerlendirebilirsiniz.

İKİZLER: BAZI değerlerin değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlarınızın davranışlarını eleştirmeden önce onları farklı bir şekilde etkilemekten yanasınız.

YENGEÇ: ENERJİNİZİN gücünü ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.
Partnerinizin fikirlerine hoşgörülü davranarak iyi niyetli yaklaşımlarınızı ispat etmelisiniz. Sabit düşüncelerin faydası olmadığını anlayacaksınız.

ASLAN: BULUNDUĞUNUZ ortamda estirdiğiniz olumlu rüzgarlar, partnerinizin etkilenmesine neden oluyor. Siz güçten yanasınız fakat çekicilik sanatını istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün.

BAŞAK: PARTNERİNİZLE birbirinizi sınamak için uygun bir gün. Karşıt düşünceleri savunuyor olmanız; fark edemediğiniz bazı duyguların ortaya çıkmasına neden olacak.
Çelişkili davranışlarınız var.

TERAZİ: İYİ bir performans sergiliyor ve arkadaşlarınızın takdirini alıyorsunuz. İlişkilerinizde üstünlük sağlıyor ve gerçekleştirmeye çalıştığınız konuda taşların yerine oturduğunu hissediyorsunuz.

AKREP: GELİP geçici davranış biçimlerinden çok, kalıcı duygular içinde olmak istiyor fakat olayların sonunu getiremiyorsunuz.
Partnerinizin desteği ile yeni oluşumlara kendinizi hazır hissedeceksiniz.

YAY: MADDİ konularda gizlilik yaşamak istemiyorsunuz.
Satın alma konusunda cesurca itiraflar yaparken, çevrenizden de aynı şeyleri bekliyorsunuz. Olaylara farklı bir felsefeyle yaklaşıyorsunuz.

OĞLAK: TAVIRLARINIZLA çevrenizde imaj yaratıyorsunuz.
Bulunduğunuz şartları zorlamayı seviyor fakat bunu yaparken kimseye hesap vermek istemiyorsunuz. Partnerinizle gereksiz kırgınlık yaşayabilirsiniz.

KOVA: SİZİ aşan sıra dışı konular üzerinde çalışmayı seviyorsunuz. Yaratıcılığınız engellendiği zaman başarılı olmanız mümkün değil. Duygusal ilişkilerinize yeni boyut kazanıyor.

BALIK: BUGÜN, çevrenize şüpheli bir şekilde yaklaşmanız mümkün. Size anlatılan her şeyin arkasında farklı şeylerin olabileceğini düşünüyorsunuz. Yakın dostlarınızın ilgisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA