• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.12.2023, 00:00
KOÇ: Bugün sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Maddi konularla ilgili beklentilerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız, yaşam akışınızı hızlandıracaksınız.

BOĞA: Bugün enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. İsteklerinizin derinliği karşısında kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz.

İKİZLER: Partnerinizle aranızda maddi konuların gündeme gelmesi aklınızı kurcalayabilir. Karşılıklı isteklerin söz konusu olduğu bugünde, kırıcı davranmaktan sakınmalı, şansınıza güvenmeli ve iletişim konusunda hatalardan kaçmalısınız.

YENGEÇ: Bugün her şeye alınabilir ve en yakınlarınıza bile kırılabilirsiniz. Duygusal patlamalar yaşamak istemiyorsanız, kalabalık ortamlardan uzaklaşmalı ve çevrenizde gelişen olaylara kayıtsız kalmaya özen göstermelisiniz.

ASLAN: Bugün şimdiye kadar düşünmediğiniz detaylar üzerinde yoğunlaşabilir ve özgüveninizi geliştirebilirsiniz. Yapacağınız işleri sağlam zeminler üzerine oturtmak istediğinizden araştırmacı yönünüzü daha da yoğunlaştırıyorsunuz.

BAŞAK: Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir gününüzdesiniz. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Bugün yaşayacağınız olumsuzluklar canınızı sıkmamalı.

TERAZİ: Maddi konularda sınırlarınızı zorlayarak harekete geçmeniz işe yarayacak. Siz zor işleri sevdiğiniz için sorunlu konuları seçiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizin aktifliği sayesinde birçok problemin çözümünü bulacaksınız.

AKREP: İçsel enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Birçok işi bir arada yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde size yardım edecek kişileri tespit etmeli ve planlarınıza dahil etmelisiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz.

YAY: Uzun süredir planladığınız olayları yaşama geçirmek için daha fazla beklememelisiniz. Zamanlama konusunda akıllıca davranmalı ve kendinizi yeniden yapılandırmalısınız. Kazançlar söz konusu olduğu için sabırlı davranmalısınız.

OĞLAK: Bugün sürüncemede bekleyen işlerinizi bir an önce yaşama geçirme konusundaki aceleci tavırlarınız; çevrenizde size destek olabilecek kişilerin etkilenmesine neden oluyor. İkna yeteneğinizin gücünüzü ortaya koyacaksınız.

KOVA: Bugün düşüncelerinizden taviz vermek istemiyor ve kararlarınızda diretmeyi sürdürüyorsunuz. Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. İşbirliği içinde olacağınız kişilerin önemini unutmamalısınız.

BALIK: Yollarla ilgili iletişim konuları gündeme gelebilir. Dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Bazılarıyla ortak işbirliği içinde olacaksınız. İşlerinizi sağlam zemin üzerine oturtmak için yenilikleri denemelisiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA