• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Galibiyet değerli ancak sorun çok HALİL FİNCAN

Galibiyet değerli ancak sorun çok

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2023, 00:00
Dolu tribünler önünde gündüz gündüz tam bir futbol gününde herkes F.Bahçe'den baskılı bir başlangıç beklerken ilk yarının geneli Antalyaspor'un üstünlüğünde geçti.
Fener çıkamadı, Antalya saldırdıkça saldırdı. Ceza sahası karambollerinden hangisi gol olacak diye bakarken şık bir şekilde topu önüne alarak Livakovic ile karşı karşıya kalan Adam Buksa tabelayı değiştirdi. Bu golle birlikte tribünler sustu ama Fener ilk yarının son dakikalarında kendine geldi. Ve Dzeko'nun golü ikinci yarının daha gollü geçeceğini müjdeledi. Ve karşılıklı gollerle heyecan bir an olsun eksilmedi. Ve Szymanski'nin golüyle F.Bahçe, bir önceki gün ezeli rakibini hatırlatan bir galibiyete imza attı. İsmail Kartal kuşkusuz hücum gücüne çok güveniyor ki haklı da.
Fakat savunma adına çözülmesi gereken çok sorun var.
Hatta ortadan başlayıp oyunun defansif tarafını halletmesi lazım. Son iki deplasmanında gol yemeyen sarı-lacivertlilerin yediği 3 golü de evinde yemesi düşündürücü. Evet bu galibiyet F.Bahçe için çok değerli ancak İsmail Kartal, bu sorunları çözmesi ileride başı çok ağrır.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA