• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dost acı söyler HAYRİ ÜLGEN

Dost acı söyler

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.12.2021, 00:00

Denizlispor, bu futboluyla, bu sistemiyle ve bu oyun şablonuyla bu ligde zor barınır. Dost acı söyler ama doğruyu da söylemek lazım. Düşünün bir takım hayati maçlar oynuyor. Bir futbolcu kalkıp gereksiz konuşmalarıyla hakemin elini tutarak ikinci sarı karttan atılıyor ve takımını 10 kişi bırakıyor. Böyle profesyonellik olmaz. Senin takımın ölüm kalım mücadelesi veriyor. Alınacak bir puan belki bu ligde kalmanıza neden olacak. Ama kendi keyfin için kendini attırıyorsun Djedje. Bu kabul edilemez. 10 kişi kalmasına rağmen Darri ile muhteşem bir gol buluyorsun ve rakibin hatasını affetmiyorsun. Bir kontrataktan önemli gol atarak avantaj sağlıyorsun.

ÖNE GEÇTILER ANCAK...
İşte bu golden sonra sahneye teknik direktör Fatih Tekke çıkmalıydı. Hemen bu golün ardından futbolcularına durun ve top yapın deyip oyunu soğutun demeliydi. Çünkü Fatih Tekke deneyimli bir teknik direktör. Tücrebeli de... Daima golü attıktan sonra bir çok takım o anda kalesinde gol görür. İşte Fatih Tekke'nin de futbolcuları uyarmaması ve gol sarhoşluğu yaşaması Denizlispor'a pahalıya mal oldu. Yediği golden sonraki bölümde dönüm noktası bu oldu. Horozlar rakibine teslim oldu. Aslında Denizlispor bu maça puan almak için gelmişti, alabilirdi de... Ama dediğim gibi, takımda kendini hovardaca attıran böyle bir futbolcu olursa ve golden sonra bu kadar sevinirsen kalende golü de görürsün, maçı da kaybedersin.

4 TAKIM DÜSECEK
En önemlisi iyi oynadığın maçta büyük bir zayiat verirsin. Fatih Tekke şunu çok iyi bilmeli. Bu sene bu ligden 4 takım düşecek. Denizlispor'un puanı ise 16. Bu nedenle transfer yasağı da olduğuna göre bu oyuncularla bu ligi bitirecek. O zaman bir futbolcunun dahi kart görmemesi gerekli. İkinci yarı çok zor karşılaşmalar Denizlispor'u bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA