• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maçın adamı Livakovic OGÜN ÖZDEMİR

Maçın adamı Livakovic

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.04.2024, 00:00
Fenerbahçe'de camia saha dışı olaylar nedeniyle psikolojik olarak yıpranmış durumda. Bu son oynanan Konferans Ligi'ndeki Olympiakos maçında da belli olmuştu. Futbolcular, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylar silsilesini kaldıramamış.
O alışmış olduğumuz rakibi boğan, atak üstüne atak yapan Fenerbahçe gitmiş, yerine sezon bitse de gitsek anlayışı gelmiş.
Sarı-lacivertliler, ilk 30 dakikada pozisyon dahi bulamadı. Üstüne Livakovic kalesinde devleşmese ilk yarıyı farklı bir şekilde yenik kapatabilirdi. Nitekim ilk yarının sonlarında İsmail'in çıkarken kaptırdığı topta gelişen ani Karagümrük atağında Can cezayı kesti.

AYNI OYUNU OYNAMALI
Sarı-lacivertliler ikinci yarı da Batshuayi'nin oyuna girmesiyle birlikte o alışık olduğumuz düzene geri döndü. Önce Dzeko attığı klas golle skora denge getirdi. Ardından Samuel'in kazandırdığı penaltıda topun başına geçen Batshuayi sarı-lacivertlileri öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalar iki takımın sinir harbi olarak geçerken, Karagümrük'te iki isim oyundan atıldı. Livakovic'in de son anlarda çıkardığı iki net fırsatı da unutmamak gerek. Kanarya, önemli bir virajı dönerek moral buldu. Fenerbahçe, ikinci yarıdaki oyunu Olympiakos karşısında da gösterirse yarı final biletini kapar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA