• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
A.Ordu’ya kıymayın YALÇIN KÜÇÜKDAMAR

A.Ordu’ya kıymayın

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.09.2017, 00:00

Çaykur Rizespor'un Süper Lig'den düşürüldüğünü bilmeyen ya da kabul etmeyen pek az. Çay Diyarı'nın ekibi kurtulmayı son haftalarda gösterdiği performansla haketmişken, komşusu Trabzon'un evinde Bursa'ya yenilmesiyle güme gitti.
Gitti de, spor kamuoyunda çok prim yaptı. Biz de üzüldük de hakem Galip Bitigen kahrolmuş galiba. Dün gece 52'de Erdoğan'ı öyle bir oyundan attı ki, kötü niyet arayanların sayısını oldukça kabarttı. En az 7 dakika uzatması gereken maçı 4 dakika uzattı.
92'de Şeytan'ın golü gelince maçı hemen bitirdi. Sezon başı yorumları, "Ç.Rize banko çıkar" şeklindeydi. Kurdukları kadro da bunu destekliyor. Üç Büyüklerin can attığı Kweuke'nin, Saadane, Samu, Petrucci. Ve son yardımı Beşiktaş'tan aldılar, Miloseviç'le bir büyük artı daha kazandılar.

Kerim Avcı tam isabet

Bu kaliteli yabancıların yanısıra, Recep Niyaz, Robin Yalçın, Özgür Çek ve Oğulcan gibi yetenekli yerlilerle kadroyu donattılar. Altınordu ise her zaman olduğu gibi prensiplerinden şaşmadı, birkaç nokta transfer dışında ayakları üzerinde durdu. Mirkan, Murat Uçar ve son anda transferi gerçekleştirilen Kerim Avcı ve Deniz Vural, Şeytanlar'a çok iş yapar.
Altınordulular futbolu futbol için oynuyor, hak edenin kazanması prensibiyle davranıyor. Ama bu pırıl pırıl gençler, hakem düdüklemesiyle gelecekten karamsar olurlarsa Türk Futboluna altyapı hizmetini övenler şapkalarını önlerine koymalılar bu genç fidanları ezdirmemeliler. MHK başta tabii.
Ç.Rize Samu, Kweuke ve Süleyman Koç'un golleriyle 4-1'e taşıdı ve Şeytanlar 10 kişiyle aslanlar gibi mücadele ederek durumu 4-3'e getirdi. Bir 5 dakika daha olsa A.Ordu sahadan puanla ayrılabilirdi. Çaykur Rizespor kazandığı için sevinmeli, Altınordu ise hiç üzülmemeli. Galip sayılır bu yolda mağlup.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA