• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Serkan Acar sahipsiz mi? YUNUS KARAKAYA

Serkan Acar sahipsiz mi?

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.01.2016, 00:00
Perşembe günü MHP'li bir dostumun bana gönderdiği maildeki soruları sizlerle paylaşmıştım. Keşke paylaşmaz olaydım, İzmir teşkilatından dertli ne kadar çok MHP'li varmış inanın telefonlarım susmadı.

MHP'li dostlarımızın dertlerini sizlerle paylaşacağım elbette. Ama önce MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın neden yalnız bırakıldığını sorgulamak istiyorum.

Bildiğiniz gibi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz arasında bir takım sorunlar yaşanıyor. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, belediye başkanı tarafından kendilerinin özel hayatlarına müdahalede bulunulduğunu ve kendilerine baskılar yapıldığını iddia etmişti. Bu iddiaların ardından CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Özcan Durmaz ile ortak bir basın toplantısı düzenleyerek Serkan Acar hakkında açıklamalarda bulundu.

Peki, sonra ne oldu?

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar karşı atağa geçti. Acar, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte yaptığı basın toplantısında, kendisi hakkında ortaya attığı iddialara belgelerle cevap vermek için basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısı sırasında İzmir'in MHP'li tek belediye başkanı olan Serkan Acar'ın MHP teşkilatları tarafından yalnız bırakılması sizce normal mi?

Serkan Acar'ın 1 Kasım seçimleri sonrasındaki isyanında ne kadar haklı olduğunu da bir kez daha görmüş olduk.

SAHİPSİZ KENT SAHİPSİZ İZMİR SAHİPSİZ ESHOT

Anlamıyorum bu ESHOT bu kadar sahipsiz mi? Geçtiğimiz günlerde Halkapınar aktarma istasyonunda 168 numaralı otobüse bindim, kartımı bastıktan sonra bir baktım aracın içinde şoför yok. Otobüsün kapısı açık yolcular kartını basıp koltuklarına oturuyor ama şoför arkadaş ortalıklarda yok. Ne otobüsün yanında, ne sağında, ne solunda yok.

Yaklaşık 15 dakika sonra şoför arkadaşımız teşrif etti otobüse.

Şimdi bunda ne var diyeceksiniz?

Kart basıp basmadığını denetlemek de şoförün görevi değil mi?

Siz hiç nöbet yerini terk eden asker gördünüz mü?

Siz hiç uçağın kapısını açıp giden kaptan gördünüz mü?

Bu örnekleri daha fazla uzatabiliriz.

Terör eylemlerinin bu kadar yoğun olarak yaşandığı, PKK yandaşlarının cirit attığı bir dönemde vurdum duymazlığın bu kadarına pes doğrusu.

Biri araca bombalı paket bıraksa ne olur acaba?

Adrese teslim hikayeler

DOST


Bir zat mezarlar arasında tek başına oturmaya başlamış, insanlarla görüşmeyi kesmişti. Kendisine:

Neden böyle yapıyorsun? diye sorulduğunda şu cevabı verir:

Tek başıma oturmaktan daha selametli, kabirlerden daha ibretli ve kitaplardan daha faydalı bir dost bulamadım da ondan.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA