• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Laf torbaya girmez YUNUS KARAKAYA

Laf torbaya girmez

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.09.2016, 00:00

Bu yazımda size Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş'tan bahsedeceğim.
Bir ara AK Parti İzmir'den Milletvekili aday adayı dahi olan Muzaffer Okumuş sanırım atalarımızın "Laf Torbaya girmez" sözünü unutmuş.
Sayın Başkan Muzaffer Okumuş, Ağızdan söz bir kez çıktı mı artık onu gizlemek mümkün değildir. Çünkü onu herkesin duyması kaçınılmazdır. Bu sebeple söz ağızdan çıkmadan önce iyice düşünmeli, nereye varıp varmayacağı hesaplanmalı ondan sonra sarf edilmelidir.

FETÖ LİDERİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEMİŞ

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş, İçişleri(eski) Bakanı Efkan Ala'nın 26 Ocak 2014 tarihinde, AK Parti'nin Erzurum belediye başkanları aday tanıtım toplantısında, Fethullah Gülen için 'Biz kaç darbeyi bertaraf etmişiz. Senin ağa babalarını yenmişiz ağababalarını. Sana pabuç bırakır mıyız? Sen içine yuvalandığın o tabanda Allah rızası için çalışan insanları bile 'tu kaka' ilan ediyorsun' şeklinde yaptığı açıklamaya sert tepki göstermiş.
Okumuş 29 Ocak 2014 tarihinde yaptığı açıklamada, Bir Erzurumlu olarak Fethullah Gülen'in yaptığı hizmetlerden gurur ve onur duyduklarını söylemiş.
Okumuş, "Fethullah Gülen Hocaefendi Erzurumlu olduğu için onunla iftihar ediyoruz.
Hocaefendi, bizim onur duyduğumuz, iftihar ettiğimiz önemli bir İslam ve fikir adamı, büyük bir zat. Ben yaptığı bu hizmetlerden bir Erzurumlu olarak iftihar ediyorum" demiş.
Okumuş açıklamasında hükümeti, yetkili ve sorumluları sağduyuya davet etmeyi de ihmal etmemiş.
Bu açıklamalarıyla ilgili Muzaffer Bey'in de telefonla görüşünü aldım elbette.
O tarihte böyle bir açıklama yaptığını doğrulayan Okumuş, 15 Temmuz olaylarının ardından Konak Meydanı'na koşan ilk isimlerden birisi olduğunu, FETÖ ile herhangi bir bağlantısının olmadığını söyledi.
Ancak Muzaffer Okumuş'un 2014 yılında yaptığı açıklamaların Erzurumlular arasında rahatsızlığa sebep olduğu bilgileri de geldi kulağıma.
Bu arada şunun da altını çizeyim Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Genel Başkanı Muzaffer Okumuş'un Bölücü Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'i öve öve bitiremediği açıklamanın görüntülerini de izleme imkanım da oldu.

ARI GİBİ ÇALIŞIYORLAR

Bayraklı Belediyesi Sağlık Müdürlüğü'nün özverili çalışmalarından dolayı Başta Hasan Karabağ olmak üzere, Sağlık İşleri Müdürü Dr. Tezel Arı ve ekibini gerçekten tebrik ederim.
Adalet Mahallesi'nde bulunan Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne geçtiğimiz günlerde yolum düştü. Uğramışken birde dişlerimi kontrol ettireyim dedim. Sıranın bana gelmesini beklerken, çalışanların temposunu takdir etmedim desen yalan olur. Tabii sadece diş hizmeti yok. Bayraklı Sağlık İşleri Müdürlüğü'nde vatandaşlar, Poliklinik, Ağız Diş Sağlığı, Hasta Nakil, Evde Pansuman, Enjeksiyon hizmetlerinden de ücretsiz olarak faydalanıyor.

KİTVAK: KURBAN BAĞIŞLARINIZ UMUT OLSUN

Kitvak, 3. büyük eseri Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi'ni İzmir'e kazandırabilmek için Kurban Bayramı dolayısıyla hayırseverlerin ilgi, destek ve katkılarını bekliyor.
Benden hatırlatması, ayrıntılı bilgileri www.kitvak.org adresinden öğrenebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA