• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP, HDP’lileri cesaretlendirdi YUNUS KARAKAYA

CHP, HDP’lileri cesaretlendirdi

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.07.2017, 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünden cesaret alan HDP sokakları tahrik etmek istiyor.
Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin Güneydoğu'da başlattığı hendek siyaseti bölge halkından destek bulmaması ve güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesi ile çökertilmişti.
HDP'liler, vatandaşları sokaklara dökerek, Meclis grup toplantılarını Diyarbakır, İstanbul, Van ve İzmir'de gerçekleştirerek bir hafta boyunca nöbet tutacak.
Tabii bu masum bir nöbet olmayacak.
Amaç ülkeyi yine bir kargaşa ortamına çekmek.

Bunu da yazın

Son valiler kararnamesi ile Ordu'dan Sakarya Valiliği'ne atanan İrfan Balkanlıoğlu, 4 Temmuz'da görevine başladı. İrfan Balkanlıoğlu'nun İsmailağa Cemaati üyeleri tarafından tekbirlerle karşılanarak koltuğa oturtulduğu iddiaları gündeme oturdu.
Olayın gerçek yüzünü bilmeyen başta medya mensupları olmak üzere bazı çevreler Vali Balkanlıoğlu'nu adeta topu tuttu. Amacın,Vali Balkanlıoğlu üzerinden hükümeti yıpratmak olduğunu biliyorum.
Şehit kaymakamın babasının ziyaretinin de cemaat ziyareti olarak yansıtıldığını belirten Balkanlıoğlu, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: "Muhammed Safitürk kaymakamımız Derik'te odasına bomba yerleştirilerek şehit edilmişti. O da buralı, babası burada ikamet ediyor. Biz şehitlerimizi ve gazilerimizi ziyaret ettiğimizde ona da uğramıştık. Sayın bakanımız geldiğinde ona da gittik. O muhterem baba iadeyi ziyarette bulundu. Diyanet'te imam iken emekli olmuş birisi. Kendisi gibi hocalardan 4-5 kişiyle birlikte bana iadeyi ziyarete geldi. Bu olayda tarikat mensupları valiyi ziyaret etti, valiyi makamına oturttu, FETÖ ile mücadele ederken diğer dindar insanlarla neden mücadele edilmiyor, onlar da tehlike teşkil ediyor gibi algı oluşturmaya çalıştılar. Kamuoyunun bilmesi açısından size iletmiş oldum." Şimdi sizleri 2015 yılının Şubat ayına götürüyorum ve bir fotoğraf paylaşıyorum.
Fotoğraf İzmir Büyükşehir Belediyesi binasında çekilmiş.
O tarihte Aziz Voukla Günü için İzmir'e gelen Ortodoksların ruhani lideri Bartholomeos, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Aziz bey, gerek Bartholomeos, gerekse beraberinde gelen papazlara hürmette kusur etmedi.
Peki, o malum medya ve çokbilmişler bunu neden eleştirmedi.
Papazların incilden okuduğu ilahiler eşliğinde zeytin fidanı dikmesine ses çıkarmadı.

Deniz Dev'e yeni görev

Uzun süre Basın Yayın Enformasyon İzmir Şube Müdürlüğü görevinde bulunan değerli kardeşim Deniz Dev, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.
Faruk Özlü 'nün özel kalem müdürü olmuş.
Deniz Dev kardeşime yeni görevinde başarılar dilerim.
KSK'nin diyetisyeni.
Değerli abim Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Genel Sekreteri Yunus Karslı'nın kızı Elif Karslı güzellik merkezi açmış.
Karşıyaka Spor Kulübü'nün diyetisyeni olan Elif Karslı'ya, Güzelyalı'da açtığı güzellik merkezinin hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA