• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bayram tatili ‘Cumhuriyet’ten vazgeçmek demekmiş! YUNUS KARAKAYA

Bayram tatili ‘Cumhuriyet’ten vazgeçmek demekmiş!

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.08.2017, 00:00

Bu insanları ve medyayı anlamak gerçekten çok zor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı o kadar gözlerini kör etmiş ki kafalarına taş düşse ondan bilecekler.
Hırslarından ve düşmanlıklarından dolayı ne yapacağını şaşıran zihniyet, turizmcilerin ve çalışanların 10 günlük bayram tatilini bile "Cumhuriyet"ten vazgeçmek olarak değerlendirmiş.
Yani 10 günlük bayram tatiline gitmek demek, 'Cumhuriyet'ten vazgeçmekmiş.
Bunu yapan da milliyetçilerin yayın organı olarak yola çıkan, daha sonra Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye saldırma çağına ayak uyduran bir gazete.
Bugünlerde Milliyetçilerin değil, CHP'nin yayın organı haline gelen bu gazetenin dünkü sayısında bir karikatür yayınlanmış.
Karikatürde gaipten bir ses ki, bu ses Hükümeti temsil ediyor "Cumhuriyet'ten vazgeçmek için ne istersiniz?!!" diye soruyor.
Vatandaş da "Bayram tatilinin 10 güne çıkmasını" diye cevap veriyor.
Yani 10 günlük bayram tatiline çıkanlar siz şimdi 'Cumhuriyet'ten vazgeçmiş oluyorsunuz(!) Aslında bu karikatürü çizen ve yayımlayanlar okkalı bir küfürü hak ediyor ama buna terbiyem müsaade etmiyor.
Hem Cumhuriyet'e, hem de Türk Milleti'ne hakaret etmeye utanmıyor musunuz?
Cumhuriyet'ten vazgeçmek bu kadar ucuz mu?

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİLER BİTMİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Almanya'da yayın yapan Focus dergisine verdiği röportajda Türkiye'de can ve mal güvenliğinin olmadığını söylemesiyle ilgili tartışmalar devam ediyor.
Her ne kadar CHP Genel Merkezi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözü söylemediğini açıklasa da turizmcilerin öfkeleri bir türlü dinmiyor. Turistlere yönelik yapılan bu uyarıdan sonra, sektörden CHP Lideri'ne sert tepkiler gelmeye devam ediyor.
A Haber'e açıklamalarda bulunan Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler ise, "Kılıçdaroğlu bu ülkeye döviz getiren turizm sektörünün önünü tıkayan açıklamalar yaptı.
Söylediği bu laflar ile Türk turizmcisine balta vuruyor.
Ekmeğimize el uzatıyor, yürümesine baksın, çıksın yürüsün" şeklinde konuştu.
Foça MHP Belediye Meclis üyesi ve turizmci Taner Acar ise, "Çok büyük bir sektörden bahsediyoruz. Turizm sektöründen binlerce insan ekmek yiyor. Bu işten birçok insan evine ekmek götürüyor. Dış bir ülkede hatta son gelişmelere baktığımızda düşmanca tavırlar içerisinde bulunan bir ülkede, "Türkiye'ye Alman vatandaşları gitmesin terör var" demek vatan hainliğidir bizim gözümüzde. Kendi memleketinizi dış güçlere karşı bu kadar kötü göstermek vatan hainliğidir. Vatan hainleriyle bir arada olmuş bir siyasi partinin bu tür açıklamalar yapmasını artık normal karşılıyoruz.
Ama bunun sonucunda da hem geleceğimize, hem memleketimize, hem insanımızın, hem de vatanımızın geleceğine ne kadar zarar verdiğini de Türk Milleti'nin takdirine bırakıyorum" dedi.

SAADET PARTİSİ START VERDİ

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan'ın daveti üzerine İl Danışma Kurulu'na katıldım.
Başkan Hazırbulan'ın kardeşi Havva Hazırbulan ile Abdurrahman Bora'nın düğün törenine katılan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sabah da İl Danışma Kurulu'na katıldı.
Gerek İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan'ın, gerek Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun konuşmalarından anladığım kadarıyla Saadet Partisi seçimler için start vermiş bile.
Katılımın oldukça yoğun olduğu toplantıda Karamollaoğlu, hükümetin yanlış bulduğu uygulamalarını eleştirirken, buna karşı kendi partisinin neler yapacağı konusuna da açıklık getirdi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA