• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rüzgara tüküren kendi yüzüne tükürür YUNUS KARAKAYA

Rüzgara tüküren kendi yüzüne tükürür

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2017, 00:00

CHP'lilerin bölücü terör örgütünün Meclis'teki uzantıları olan HDP'lilerle çok sıkı fıkı olduğunu medyadan takip ediyorsunuzdur.
Ama CHP Milletvekilleri bazı olayları gözden kaçırıyor.
İnsan kimle, ne ile mücadele edeceğini bilmelidir.
Karşı koyacağı şeyin gücü ne?
Onunla ne kadar baş edebilir?
Sonuç ne olabilir?
Bütün bunları iyice tartmalıdır.
Eğer kişi gücünün üstünde bir güce saldırmaya, onunla boy ölçüşmeye kalkışırsa, sonuç alamaz, sonuç alamadığı gibi zararlı da çıkar, yıpranır.
Yani siz hem Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği bir partinin temsilcisiyiz diyeceksiniz.
Sonra da sırf AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a zarar vermek için ülkeyi bölüp parçalamaya çalışan bir partinin temsilcileriyle omuz omuza mücadele edeceksiniz.
Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne göz dikmiş olanlarla omuz omuza vereceksiniz.
Türk Milleti'nin hassasiyetlerini hiçe sayacaksınız.
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatacaksınız.
Şehit analarının ahını alacaksınız.
Kanlı terör örgütü destekçileriyle kol kola vereceksiniz.
Sonra ortaya çıkıp milletten Atatürk'ün adını kullanarak oy isteyeceksiniz.
Yuh diyorum size.

Vefa önemlidir

İnsanları gerek yaşarken, gerekse öldüklerinde unutmamak en güzel hasletlerden birisidir.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla da Bornova'nın ilk milli futbolcusu Bahri Altıntabak'ı unutmamış ve onun adını yeni açılan bir semt sahasına vermiş.
Olgun Bey'i bu hassasiyetinden dolayı tebrik ediyorum.
Naldöken'deki sahada yeni Bahri Altıntabaklar yetişeceğini belirten Başkanı Olgun Atilla da, "Bahri Altıntabak bize sadece sporculuğu ile değil eğitime verdiği önem ve mütevazı kişiliği ile de örnek oldu. Açılışını yaptığımız sahada yetişen çocuklar artık Avrupa takımlarında bile oynamayı hayal edebilecek.
Sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
Adının verildiği sahanın açılışına ailesi ile birlikte katılan Bahri Altıntabak ise, "Uzun yıllar sporda verdiklerimin takdirini şu anda hissedebiliyorum.
Olgun Başkan'a çok teşekkür ediyorum. Bu sahanın gençlerin gelişimine faydası olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Özel insanlara ücretsiz sağlık hizmeti

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile özel bir hastane arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle birlikte dernek üyesi engelliler hastaneye gittiklerinde hiçbir ücret ödemeyecek.
Denizli'de halen uygulanmakta olan Sevgi İzi Projesi ile Alzheimer hastaları başta olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı kendilerini ifade edemeyen hastaların bulunması için çalışma başlatan Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile protokol imzalayan özel hastanenin yönetimini tebrik ediyorum.

Ormanı keşfet

"Orman ve Faunası" fotoğraf yarışması başladı. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından, Küresel Çevre Fonu (GEF) finansal desteğiyle, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğinde yürütülmekte olan, Entegre Orman Yönetimi Projesi kapsamında, "Türkiye Ormanları Yarışma Dizisinin" 3.sü olan "Orman ve Faunası" temalı ulusal fotoğraf yarışması başladı. Son başvuru tarihi 30 Kasım 2017 olan yarışmada birinciyi 5.000 TL, ikinciyi 3.000 TL üçüncüyü ise 2.000 TL ödül bekliyor.
Detaylar için: http://www. tfsf.org.tr/yarisma Başvuru için: http://tfsfonayliyarismalar. org/

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA