• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’nin bölücü örgüt sevdası YUNUS KARAKAYA

CHP’nin bölücü örgüt sevdası

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.09.2017, 00:00

Ulusalcıların CHP'den tasfiye edilmesiyle birlikte CHP'de bir terör örgütü seviciliği başladı ki sormayım gitsin. Bunun en son örneği CHP'li Sezgin Tanrıkulu. Tanrıkulu, SİHA'ların vurduğu eli kanlı bölücü terör örgütü mensuplarını masum vatandaş gösterme derdine düşerken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da buna destek vermesini anlamak mümkün değil.

TANRIKULU'NUN 'SİVİL' DEDİKLERİ BAKIN KİMLER ÇIKTI?

Eski Jandarma İstihbarat Kurmay Albay Mustafa Önsel, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun "SİHA'lar sivilleri vurdu" yalanını ortaya çıkardı.
Ulusal kanalda yayımlanan bir programa katılan Önsel, öldürülenlerin silahlı terörist olduklarını, görüntülerinin kayıt edildiğini, kod adlarını ve gerçek adlarını bir bir açıkladı.
Ölenlerin terörist olduğunun kesinleşitiğini dile getiren Önsel, "Kod adlarıyla veriyorum: Piro Ahmet kod adlı Abdullah Sönmez, diğeri de Kivana Civan kod adlı Yusuf Öztürk. Diğer iki terörist de yaralı vaziyette silahlarıyla olay yerinden kaçmışlar. Olay yerine gelen güvenlik güçleri izledikleri silahlı iki şahsı bir tane de silahsız şahsı buluyorlar. Hastaneye yaralı halde getiriliyor. Bunlar şimdi araştırılıyor. Bunlar kesin bilgidir" şeklinde konuştu.

19. ULUSLARARASI SINDIRGI YAĞCI BEDİR HALI, KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ

Her yıl Eylül ayında yapılan Uluslararası Yağcı Bedir Halı ve Kültür Günleri, bu sene 19. kez 22-23-24 Eylül tarihleri arasında yapılacak. 19.
Sındırgı Yağcı Bedir Halı Kültür ve Sanat Günleri'ne Kosova, Bulgaristan, Gürcistan, Kuzey Osetya da katılacak.
22 Eylül'de Fener Alayı yürüyüşü ile başlayacak olan etkinliklerde, Yağlı Pehlivan Güreşleri, Yelken ve Su Sporları, Yamaç Paraşütü, Yelken Kanat Gösterisi, En Güzel Yağcı Bedir Halısı yarışması, Yöresel Cirit Müsabakası, Trap atış müsabakaları, Sındırgı Bisiklet Maratonu yer alacak. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Yağcıbedir'i dünyaya tanıtmak maksadıyla böyle bir etkinlik tertip ettiklerini dile getirdi.

ŞEHİT AİLESİ BAŞKAN KAYDA'YI ZİYARET ETTİ

Erzurum'un Şenkaya ilçesinde 1 Mart 1994 yılında şehit düşen Jandarma Komando Er Tarık Daşar'ın babası Kemal Daşar ve annesi Asiye Daşar, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kaya'yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsamettin Çelik de yer aldı. Nezaket ziyaretlerinden dolayı Şehit J. Komando Er Tarık Daşar'ın anne ve babasına teşekkür eden Başkan Zeki Kayda, "Bugün kendi vatanımızda hür ve özgür bir şekilde geziyorsak kahraman şehitlerimizin sayesindedir. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olacağız. Şehitlik mertebesine ulaşmış tüm kahramanlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun" şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA