• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Türkiye gereğini yapacaktır YUNUS KARAKAYA

Türkiye gereğini yapacaktır

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.09.2017, 00:00

Kuzey Irak'ta yapılan bağımsızlık referandumunun doğuracağı sonuçları herkes merak ediyor.
IKBY başta Türkiye ve ABD olmak üzere birçok ülkenin karşı çıkmasına rağmen referanduma gitti. Ama Barzani ve destekçileri bunun hesabını elbette verecektir.
Hükümetimizin bunun altında kalmayacağını biliyorum ama pusuda bekleyen ekonomik kriz sevicileri alınan tedbirlerle hayal kırıklığına uğrayacaktır.
Türkiye'yi aciz durumda göstermek isteyen ekonomik çevrelerin heveslerinin kursağında kalacağını söylemeden geçemeyeceğim.
Her zaman söylediğim gibi Türkiye eski Türkiye değil, güçlü ve dimdik ayakta duran bir ülkeyiz artık. Yeter ki bir olmayı, diri olmayı bilelim, düşmanı güldürmek yerine dostlarımızı sevindiren olmalıyız.
Güçlü Türkiye'ye tüm İslam coğrafyasının ihtiyacı var.
Türk Milleti olarak tarih boyunca bizler bu coğrafyada dünyaya insanlık dersleri verdik.
Hiç kimseye zulüm etmedik, tüm dinlere saygılı olduk, birlik ve beraberlik içerisinde herkes yaşadı. Aynı çatı altında büyük bir birleşme oldu.
Dünyanın gözü gelişip, büyüyen Türkiye üzerinde. Dünya bizi büyük bir tehlike olarak görüyor ama onlara inat biz birlik beraberlik içinde gelişip büyüyeceğiz. "Dosta güven, düşmana korku salmaya" devam edeceğiz. Barzani ve onun destekçileri gereken cevabı elbette alacaktır.

İYİLİK MELEĞİNDEN MESAJ VAR

Salihlimizin iyilik meleği gazeteci Gülgün Yalvaç, yine bir hayır işi için kolları sıvamış.
Bana da onun yardım çabasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak düşer.
Gülgün Yalvaç'ın mesajını sizlerle paylaşmak istiyorum.
"Mutlu Çamlıbel umuda yelken açtı.
6 yıl önce geçirdiği kaza sonrası boynu kırılan ve boynundan aşağısı felç olan, 24 saat bakıma muhtaç yaşayan Mutlu'nun şans yüzüne gülecek gibi...
Nasıl mı?
Bunu siz hayırsever halkımızın duyarlılığı ve yardımlaşma duygusu belirleyecek.
Dile kolay tam 6 yıldır eşine bebek gibi bakan bir eşin çilesini insan yüreğine sahip siz duyarlı insanlar bitireceksiniz.
Henüz 2 yaşındayken babasının okşamalarından mahrum kalan bir çocuğumuz Nisa Nur, babasının elleriyle kendisine sarılmasına vesile olacak insanlarımızdan özveri duyarlılık ve YARDIM bekliyor.
Uzunca bir süreçte ve pahalı bir tedavi şekli olan kök hücre nakliyle yaklaşık 100.000 TL. ile kollarına kavuşacak hatta belki yürüyebilecek olan Mutlu sabırsız ve çok heyecanlı.
Parası olmasa da insanımızın duyarlılığına ve onların kendisine yardım edeceklerine inancı tam.
Ödemiş Kaymakamlığı Dernekler Büro Şefliğinin yazıları sonrası 19.9.2017 tarih ve 96.170.595-47701.05.01.E.2199 sayılı oluru alındı.
4 güzel yürek (Engelliler Dernek Başkanı Serpil AKSOY BAŞTÜRK, gazeteci Ayşe AKYÜZ, Tuğba YALÇIN, Nimet ÇAVDAR) elbirliğiyle şimdi Mutlu'nun kök hücre nakli için gerekli olan 100.000 TL'yi bulmak için kolları sıvadı.
Sevgili Ödemişliler... Çat kapı Tertip Komitesi her an kapınızı çalabilir. Herkes gücü nispetinde kimi 10 TL kim, 100 TL kimi 1000 TL. verir. Ama verir biliyoruz.
İnsan yüreği ile yardım duyguları dorukta, hayırsever Ödemiş halkı, Mutlu için el ele olursa Mutlu ne ki, daha nice Mutlular kurtulacak.
Ben Gülgün YALVAÇ olarak bu kampanyayı desteklemekten onur duyuyorum." Sizler Mutlu'ya yardım ederken ona gözü gibi bakan fedakâr bir eşe, babasının dokunmasına bile hasret 8 yaşındaki bir kızımıza, evladı için dua yağmuruna el açan ana babaya Umut olacaksınız, rehber olacaksınız: VESİLE olacaksınız.
Hadi arkadaşlar bu mübarek günün hatırı ve hürmetine Mutlu için pamuk eller cebe.
Ziraat bankası: TR:51 0001 0002 2153 7301 0950 03
Şimdi bir Umut doğdu. Kök hücre tedavisi ile Mutlu da değişimler olması mümkün...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA