• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Mahalle temsilcilikleri ve AK Parti YUNUS KARAKAYA

Mahalle temsilcilikleri ve AK Parti

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.11.2017, 00:00

AK Parti için mahalle temsilciliklerinin çok önemli olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Çünkü mahalle temsilcileri ve temsilcilikleri partinin gönül süvarileri, uç beyleridir. Partinin sancaktarları olan bu temsilciler teşkilatın en anlamlı görevini yapar ama nedense çoğu zaman gerekli takdiri göremez. İktidar yeni Türkiye'ye adım adım yürürken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, konuşmalarında sık sık mahalle temsilciliklerinin öneminin altını çizdiğini biliyoruz.
Sözün özü toplum ve aile ilişkisi neyse, nasıl aile toplumun çekirdeğini oluşturuyorsa AK Parti için de mahalleler bu teşkilatın çekirdeğini oluşturuyor.

BUCA BUNUN FARKINA VARMIŞ

AK Parti için mahalle temsilciliklerinin önemini Buca teşkilatı iyi anlamış olacak ki Mustafa Arslan birbiri ardına açılış yapıyor. Temsilciliklerin ilkini İnönü'de açan Arslan, ikincisini de Yaylacık Mahallesi'nde hizmete aldı. Açılışa 25. Dönem Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya katıldı. Burada konuşan AK Parti Buca İlçe Balkanı Mustafa Arslan, "Siyasette mahallelerin en uç noktalarına kadar hizmet taşımamız gerektiğini düşündük. Bir tarafımız siyaset olsa da, hep söylediğim bir şey var. İktidar partisinin ilçe temsilcisi olarak yüzde 51 siyaset hakkımız olmasına rağmen bunun yanı sıra Bucalı hemşerilerime karşı sorumluluğumuz olduğunu da düşünüyorum. Bu da iktidar olmaktan kaynaklı hizmet siyasetidir" dedi.
Buca İlçe Başkanlığı'nın yaptığı çalışmaların Ankara'dan bile çok net görüldüğünü ifade Atilla Kaya ise, "Eğer 2019'da başarılı olmak istiyorsak çok çalışacağız, planlı programlı ve yerinde çalışarak başarılı olacağız" dedi.

DOĞASEVERLERDEN TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ

İzmir'de faaliyet gösteren doğa ve sporu seven, stresten uzak, çam ormanları içinde ya da göl kıyılarında hoş bir hafta sonu geçirmek ve bu arada doğa yürüyüşü yapmak için bir araya gelmiş insanların bu haftaki yürüyüşünde ellerinde "Teröre Lanet" dövizleri taşıması çok ilgimi çekti. 7'den 70'e katılımcısı olan ESBELDER YÜRÜYÜŞ ve DAĞCILIK Kulübü'nün sorumlusu Vedat Çınar, geçtiğimiz günlerde Hakkari Şemdinli'de şehit düşen vatan sevdalısı yiğitler için böyle bir organizasyon yaptıklarını ancak terörün kökü kazınana kadar acılarının dinmeyeceğini beyan etti.
Çınar, sözlerine şöyle devam etti: "Elbette basit protestolar terörü bitirmez. Biz bunu yaparak devlet ve güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik.
Doğa seven insanın milletini ve devletini de sevdiğini haykırmak istedik. İçimizde 7 yaşından 70 yaşına kadar katılımcılar var. Gazetenizde yer vererek sesimizi duyurduğunuz için şahsım ve derneğimiz adına çok teşekkür ederim. Bir kez daha "Terör ve destekçilerine lanet olsun.
Bu vatanı bölemeyeceksiniz... Son derece ekonomik ve eğlenceli organizasyonlarımıza tüm doğaseverleri bekleriz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA