• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘İYİ’ partide küskünler YUNUS KARAKAYA

‘İYİ’ partide küskünler

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.11.2017, 00:00

Meral Akşener'in partisinde sıkıntılar baş göstermeye başladı. Partilerinden koparak 'İYİ' partinin yolunu tutanlar hayal kırıklığına uğradı.
Kurucular Kurulu'nda yer alan Cevher Cevheri'nin istifası partide yaşanan sıkıntıyı gün yüzüne çıkardı. Partinin kurucu yönetiminde yer almayan bazı isimlerin ise 'kırgın' olduğu kulislere yansıyan bilgilerden.
İzmir'de durum farklı değil.
MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Murat Taşer biliyorsunuz daha sonra 'İYİ' partinin yolunu tutmuştu. Ancak Murat Taşer'in, partide etkin bir konumda kendisine görev verilmeyince, küskünler kervanına katıldığı geldi kulağıma. Taşer'in en büyük destekçisi olan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura ve ekibinin de 'İYİ' partiye verdikleri desteği sorgulamaya başladığı öne sürüldü.

TEK SUÇLU ÜLKÜ MÜ?

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, katıldığı radyo programında yerel seçimleri MHP'ye kaptırmanın faturasını CHP eski Milletvekili ve Aliağa'nın eski Belediye Başkanı Hakkı Ülkü'ye kesti.
Aliağalılardan özür dileyen Durmaz, Hakkı Ülkü'yü suçlayacak yerde, Turgut Bey zamanında ilçenin nasıl yönetildiğini sorgulasın bence. Eğer Aliağalılar Turgut Oğuz'un yönetiminden memnun kalmış olsaydı, Barış Eroğlu gibi her kesimden oy olabilecek bir ismi başkan seçerdi. Barış Eroğlu benim bildiğim kadarıyla Aliağalılar tarafından sevilen genç bir arkadaşımız, onun tek talihsizliği Turgut Oğuz gibi Aliağa'yı kötü yöneten bir belediye başkanının ardından aday olmasıydı.
Ha bu arada Aliağalıların MHP'li Serdar Acar'ın hizmetlerinden memnun olduğunun da özellikle altını çizmek isterim. Boşu boşuna kimse güneşi balçıkla sıvamak istemesin.

SAADET PARTİSİ TOPLANTISI

Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Zekeriya Hazırbulan, 18 Kasım günü Balçova Termal Tesisleri'nde yapılan olan 'Danışma Kurulu' toplantısına İzmirlileri davet etti. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı 'Atik Ağdağ'ın katılacağı istişare toplantısının saat 10.00'da başlayacağı bildirildi.

KARA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Biliyorsunuz Mustafa Kara'nın İzmir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanlığı için aday olacağını daha önce sizlerle paylaştım.
Ve Mustafa Kara dün düzenlediği basın toplantısıyla başkan adaylığını açıkladı.
Mobilya sektörüne damga vuran İzmir Mobilyacılar Odası'nın Efsane Başkanı Mustafa Kara geri dönüyor. İcraatlarıyla esnafa büyük katkılar sağlayan Başkan Kara yeni dönem adaylığını bir basın toplantısıyla açıkladı. 1999-2010 yılları arasında başkan olduğunu ve son seçimde aday olmadığını hatırlatan Başkan Kara, oda üyesi meslektaşlarının ısrarlı istekleri ve yarım kalan projelerini tamamlamak için aday olduğunu söyledi. Kara, "Bizim alnımız ak soyadımız Kara, kimseyi karalamak iftira atmak bizim işimiz değil.
Ama görülen gerçekleri de görmezden gelecek değiliz. Biz bizden sonraki oda yöneticilerinin bizden daha iyi hizmet sunmalarını çok isterdik.
Oda üyelerimizin beklentileri aradan geçen 8 yılda karşılanmadı. Yönetim ile personel arasında yaşanan nahoşluklar nedeniyle odamız tarihinde bildiğim kadıyla ilk kez olağan üstü genel kurula götürülerek ele güne karşı esnafımız mahcup edildi. 15 Temmuz'un ardından bizden görevi devralan Başkan yurtdışında Pensilvanya'da olduğu iddia ediliyor" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA