• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yemezler Kılıçdaroğlu YUNUS KARAKAYA

Yemezler Kılıçdaroğlu

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.11.2017, 00:00

CHP'li yakın bir dostum bir zamanlar bana "Kemal Bey çok kolay gaza geliyor. Her şeye kolay inanıyor" demişti de ben inanmamıştım.
Ama son yaptığı hareketle şüphem kalmadı, ister FETÖ deyin, isterseniz Kemal Bey'in altını oymak isteyenler deyin, isterseniz ABD oyunu deyin ama şu kesin Kemal Kılıçdaroğlu kolay gaza geliyor.
Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıkladığı belgelerin ne inandırıcılığı var, ne de gerçekle ilgisi.
Ben şunu bilir, şunu söylerim, bu Sayın Cumhurbaşkanımıza ve FETÖ ile mücadele edenlere hatta tüm milli unsurlara yönelik operasyondur. CHP lideri bu operasyona çanak tutan bir isimden ötesi değildir. Şimdi 17/25 Aralık kumpasının milletlerarası versiyonunu kurguluyorlar ama Türk Milleti bunu yemez artık.

İZMİR'E İYİ YANSIMALAR

Meral Akşener'in partisi "İYİ "nin İzmir'e yansımalarıyla ilgili kulağıma gelenleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Mesela Aytun Çıray'ın İzmir teşkilat yapılanmasıyla ilgili tasarrufu var mı? Yoksa ipler tamamen Yıldırım Ulupınar'ın elinde mi? Yıllarca İzmir'de siyaset yapan Müsavat Dervişoğlu sürece ne kadar katkı koyacak? DSP'li eski bakan Suat Çağlayan'ın etkisi olacak mı?
Suat Bey neden bir kenarda duruyor?
MHP'de il başkanlığına adaylığını koyan Hüsmen Kırkpınar yönetime girecek mi?
Kendisinin etkisi ne olacak? Mesela Meral Akşener'in oluşumuna destek vermek için MHP'den istifa edenlerin ne kadarı yönetimde yer alacak? İddia o ki büyük hayaller ile İYİ Parti'ye geçenler hayal kırıklığına uğradı. Hayal kırıklığına uğrayanlar önümüzdeki süreçte küskünler hareketi başlatmaya hazırlanıyormuş. Hatta bu isimlerin Bornova'da toplantı üstüne toplantı yaptığı kulağıma geliyor. Karşıyaka, Çiğli başta olmak üzere MHP'li eski ilçe başkanlarının, okul önünde çocuklarını bekleyen veliler gibi, il binası önünde yönetime girme hayaliyle dolaşıyormuş.

KAÇ ÜYESİ VAR

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı esnaf teşkilatlarında adaylar seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Seçimlerin hareketli geçeceği odalardan birisi de İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olacak.
Mevcut başkan Celil Anık'ın karşısına İzmir Taksi Sahipleri Derneği'nin Genel Başkanı Mustafa Pala çıkacak. Pala, geçtiğimiz günlerle şaşalı bir şekilde seçim bürosu açtı. Pala hakkında bazı sorular kafama takılıyor. Mesela İzmir Taksi Sahipleri Derneği'nin kaç üyesi var? Gerçi ben bunu İzmir Dernekler İl Müdürlüğü'nden de sorguladım ama gerçek rakamı Pala'dan duymak istiyorum.
Yönetiminde hangi isimler var, Mustafa Bey'in yönetim listesini açıklamasını bekliyorum. İnternet sitelerine baktım daha önce aktif olan site şu anda kapalı olduğu için bilgilere ulaşamadım.
Seçim bürosu açılışında yönetim kurulu üyeleri varmıydı? Bana gelen bültenlerde yönetimi göremedim. Haa bu arada eski başkan Seyfi Özdizdar'ın mezarı başında bir video paylaştınız. Bugüne kadar kaç defa o mezarı ziyaret ettiniz? Mezarın yeri biliyor muydunuz? Yoksa Mezarlık Müdürlüğü'nden mi öğrendiniz? İşin aslı bugüne kadar gitmediğiniz mezarın başında video çekerek seçim malzemesi yapmanızı yadırgadım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA