• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şerden hayır doğar inşallah YUNUS KARAKAYA

Şerden hayır doğar inşallah

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.12.2017, 00:00

ABD Başkanı tüm uyarılara rağmen, oldukça riskli bir hamle yaptı ve Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını açıkladı.
Bilindiği gibi bizlerin tarih boyunca ne Kudüs'le, ne Mescidi Aksâ ile ne de Filistinli mazlum kardeşlerimizle gönül bağımız hiçbir zaman kopmamıştır.
Kudüs ve çevresinde yaşayan kardeşlerimiz sürekli baskı, şiddet ve yalnızlaştırma gibi insanlık dışı uygulamalara maruz bırakılmaktadır.
Dünya ne kadar üç maymunu oynasa da o bölge yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yaşama, inanç ve düşünce özgürlüğüne insafsızca kastedilmekte, kimlik ve kişilikleri, onur ve haysiyetleri hedef alınmaktadır. Bu anlayış uluslararası hukukun hiçe sayılmasıdır.
Bu insanlığın vicdanına vurulan bir büyük bir darbedir. ABD'nin son aldığı karar huzuru, barışı ve güvenliği yok etmeye yönelik tehlikeli bir adımdır.
Allah'ım! Kudüs'ü ve İslam beldelerini işgale yeltenenlere, ıslah adı altında ifsat edenlere ve barışı baltalayanlara fırsat verme!

TEK BAŞINA MÜCADELE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her konuda olduğu gibi Kudüs'ün İsrail'in başkenti ilan edilmesi olayında da dünyaya karşı tek başına mücadele etmektedir. İslam dünyası da birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin yanında durmalı ve şu anda şer gibi görünen gelişmeleri hayra çevirmelidir.

"TARİHİNİ UNUTMUŞ BİR MİLLET UNUTULMAYA MAHKUMDUR"

Serhan Keserlioğlu ve Emre Şerif Turgut'un kaleminden çıkan "Tılsım Bir Genç Osman Romanı" satışa sunuldu. Padişah 2. Osman (Genç Osman) dönemini anlatan kitabı, tarih meraklılarının çok beğeneceğini umuyorum. Kitap hakkında şunları sizlerle paylaşabilirim:
İnandığı doğrular ve milleti için ölümü göze almış genç bir sultan.
Kendi hayatını sultanı için düşünmeden feda eden bir veli.
Çocukluğunda kaybettiği masumiyeti ve merhameti arayan bir katil.
İhtirasları uğruna devletine ihanet eden bir paşa.
Kandırılmış bir halk.
Ve üzerinde kurumuş kanıyla beraber, şehit sultanın ahını da taşıyan esrarengiz bir gömlek.
Tarihini unutmuş bir millet, unutulmaya mahkumdur!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA