• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP saf değiştiriyor YUNUS KARAKAYA

CHP saf değiştiriyor

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.01.2018, 00:00

Her geçen gün CHP Atatürk çizgisinden uzaklaşıyor sanırım!
Bu da nerden çıktı demeyin, CHP kavgalarla konuşulan bir İstanbul İl kongresi yaşadı ve Canan Kaftancıoğlu il başkanı olarak seçildi. Buraya kadar her şey normal. Ama normal olmayan Canan Kaftancıoğlu'nun kongre öncesinde söylediği sözler.
İşte o sözlerden bazıları:
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz gibi sloganı doğru bulmuyorum. Militer bir dil olmanın ötesinde, birey olmanın önüne geçen bir ifade." "İstifa etmek için tek gerekli koşulu porno kaset olarak gören siyasetçiler.
Dışarıdaki performansınız yatak performansınızdan daha önemli!!!" "CHP'yi BDP ile aynı yola girdi diye eleştiren gerzekler, yol doğru yol sen ona bak." Ve nice sözler. Sizce CHP çizgisiyle uyuşuyor mu bu sözler?

O YOL İÇİN İMZA KAMPANYASI

Foçalılar seslerini duyurmak için imza kampanyası düzenledi.
Düzenlenen imza kampanyası hakkında bilgi veren MHP Foça Belediye Meclis Üyesi Taner Acar şunları söyledi:
Foça-Çanakkale ve ikinci alternatif yol olan seyrek yolunun içler açısı hali, kötü, mıcırlı, tehlike saçan hali bizleri artık çileden çıkarmıştır, arabalarımız delik deşik olmakta, camlarımız kırılmakta, kötü imalattan ötürü kazaya sebebiyet vermektedir.
Yetkililerin sessizliği, çaresizlik, sanki bir şey yokmuş gibi davranmaları bizleri toplu olarak Foça halkı olarak, Foça'ya gelen misafirlerimizle beraber, Foça'yı sevenlerle birlikte bir imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz, yapılan tepkilere, atılan imzalara bakınca ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bir hafta ya da on gün sürecek olan imza kampanyamız karayolları 2. Şube müdürlüğüne, karayolları genel müdürlüğüne halkımızdan katılmak isteyen herkes ile ulaştırılacak, köy yolları ve belde yollarında ortaya koyduğu başarı nedeniyle İzmir Büyükşehir'e de bir kopya bırakılacaktır.

'DOĞAYA ÖNEM VERİYORUZ'

Çeşme Devlet Hastanesi'nde 2017 yılı başında göreve başlayan Başhekim Atıl Birol, kısa sürede kendisini sevdirmesinin yanı sıra, hastaneye yaptığı katkılar ve hizmetlerle de dikkatleri çekti. Geçtiğimiz günlerde ziyaretime gelen Çeşme Hastanesi Başhekimi Atıl Birol ile hastane çalışmaları hakkında sohbet etme imkanı buldum.
Çeşme Devlet Hastanesi bahçesine 135 fidan dikerek doğaya verdikleri önemi gösterdiklerini vurgulayan Birol hastane bahçesinin yeşil örtü ile kaplanması için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla fidan talep ettiklerini söyledi.
Birol, "İzmir İl Sağlık Müdürlüğümüz talebimizi İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne iletti. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, 80 süs bitkisi ve 55 adet boylu ağaç fidanını Çeşme Devlet Hastanesi'ne gönderdi. Süs bitkileri ve ağaç fidanları, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden gelen teknik heyetin incelemesi sonucunda, dikim yerleri belirlenerek, Çeşme Belediyesi'nden gelen iş makinesi ve işçiler tarafından dikildi" şeklinde konuştu.
Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Atıl Birol, "Hastanemizin Çeşme'ye yakışır bir hastane olması için bize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Bu özverili çalışmalarından dolayı Atıl Birol ve ekibini tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA