• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Özkan CHP’yi karıştırdı YUNUS KARAKAYA

Özkan CHP’yi karıştırdı

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.02.2018, 00:00

Aziz Kocaoğlu'nun tüm gayretine rağmen, CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen İzmir Milletvekili Tuncay Özkan teşkilatı karıştırdı.
Kılıçdaroğlu tarafından Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) alınan Özkan, Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla ilk kez geldiği İzmir'de temaslarına il teşkilatından değil ilçe teşkilatlarından başlaması bazı CHP'li isimler tarafından tepki ile karşılandı.
Tuncay Özkan'ın önce il teşkilatını ziyaret etmemesi Aziz Kocaoğlu'na karşı tepki mi diye düşünmeden edemiyorum. Çünkü CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Aziz Bey'in gölgesinde yaşadığını herkes biliyor.
Aziz Bey ile yıldızı barışmayan Özkan'ın onun seçtirdiği il başkanını iplememesi kadar normal bir şey yok sanırım.

YÜCEL'İN MESAJI

CHP İl Eski Yöneticisi Yücel Özen, sosyal medyada yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tuncay Özkan, CHP Genel Başkanımızın İzmir'deki tek temsilcisi, İzmir İl Başkanımızı ve İl Başkanlık binamızı bir ziyaret etse de kongrelerin ve kurultayların bittiğini anlasak...
Konak İlçe binamızın hemen yanı başında" mesajı, bombanın fitilini ateşledi.
Özen'e cevabı CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak vermiş.. Başak, Yücel'in paylaşımına yaptığı yorumda, "Sayın Yücel Özen, Sayın Genel Başkan Yardımcımız Tuncay Özkan İzmir'e gelmeden önce benim de şahit olduğum üzere İl Başkanımızı arayarak ziyaret edeceğini bildirmiştir. Ancak Sayın İl Başkanımızın yoğun gündeminden dolayı zamanın uygun olmadığı dile getirilmiştir" demiş.
Eee, şimdi adama sormazlar mı "Kemal Kılıçdaroğlu İl Başkanı Deniz Bey'i arasa ziyarete geleceğini söylese aynı cevabı verebilir mi? Yani gündemim yoğun Kemal Bey gelmeyin diyebilecek mi?"

KARABAĞ'IN BAŞI SAĞOLSUN

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören dayısı Ersan Eroğlu'nun, hayatını kaybettiğini büyük üzüntüyle öğrendim. Rahatsızlığım sebebiyle cenaze törenine katılamadım.
Ancak öncelikle vefat eden Eroğlu'na Allah'tan rahmet, yakınları ve Başkan Karabağ'a sabırlar diliyorum.

KÖMÜRCÜ KÖYÜ'NÜ ZİYARET

Sındırgı ziyaretimin dönüşünde Akhisar'a bağlı Kömürcü'ye uğradım.
Burada büyüklerin mezarlarını ziyaret edip, dua etme imkanı buldum.
Kömürcü Camii avlusunda bulunan, sohbet eden ak saçlıların çay ikramını geri çevirmek olmazdı elbette. Onlarla hem sohbet, hem de sorunlarını dinleme imkanı buldum. Köyde bulunan sağlık ocağının kiralık bir yerde bulunduğunu, devletin burayı kendi binasına taşıması istediklerini söyleyen vatandaşların bir diğer sorunu ise Büyükşehir'e bağlandıktan sonra su sıkıntısı yaşamaları. Daha önce ücretsiz olarak kullandıkları kaynak suları sayaca bağlandığı için ağaçlarını bile sulayamadıklarını dile getiren köy sakinleri bu sorunlarına çözüm bulunmasını istiyorlar. Umarım Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bu soruna bir el atar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA