• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Güneş, Aziz Bey için doğuyor YUNUS KARAKAYA

Güneş, Aziz Bey için doğuyor

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 03.04.2018, 00:00

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu görev süresinin 14. yılında değişen İzmir fotoğrafını anlattığı bir toplantı düzenledi.Aziz bey bu toplantı ile yeniden aday olup olmayacağı konusundaki kafalardaki soru işaretlerini de gidermiş oldu.Yani bu toplantı gösteriyor ki "Güneş İzmir'den Aziz bey için yeniden doğuyor" Ha unutmadan asıl güneş,aldığı astronomik ücret ile sahneye çıkan "Burcu Güneş"içinde doğduğu söyleniyor.

OYNAMASINI BİLMEYEN...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun AK Parti İzmir İl Başkanı'na sunduğu İzmir'in onay bekleyen projeleri dosyasında bulunan İzmir Halkapınar- Otogar Hattı'nın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılmasına dair Bakanlar Kurulu kararının Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, karardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten bir açıklama yaptı.
Ancak Aziz bey, Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ün "İzmir İçin Her Türlü İşbirliğine Hazırız"ün açıklamasını yanlış anlamış olacak ki, hükümetten dert yanmaya başlamış. Aydın Şengül, amaçlarının kavga, ikilik çıkarmadan İzmir'e hizmet etmek olduğunu, hükümet olarak İzmir'e hizmet kapsamında yürütülen tüm projelerde parti ayrımı gözetmeksizin her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini söylerken, Aziz bey topu yine taca atma peşinde.
Beceriksiz ve kendisinden isteneni yapamayacak durumdaki kişiler birçok engel göstererek beceriksizliklerini örtmeye çalışır.
Gerçekte isteseler de bu tür insanlar bir iş başaramazlar. İş yapmamak için bahane üstüne bahane uyduran kişiler hakkında söylenen bir söz vardır; "Oynamasını bilmeyen gelin "yerim dar!" demiş; yerini genişletmişler "Yenim dar!" demiş.
Bilmem anlatabildim mi?..

TACETTİN BAYIR'I TAKDİR ETTİM

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ı duyarlılığından dolayı tebrik ederim. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'ın partisinin grup toplantısında yaptığı canlı yayın hiç istemeyeceği bir şekilde noktalanmıştı. Bayır, cep telefonuyla Facebook üzerinden canlı yayına geçti. Ancak unuttuğu bir şey vardı. Bayır, canlı yayın sırasında 'Face effects' eklentisinin açık olduğunu fark edemedi. Yayın boyunca gerek Kılıçdaroğlu gerekse araya giren gazetecilerin yüzüne çeşitli efektler eklendi. Ortaya komik görüntüler çıkmıştı. Olay, asla bir kasıt olmadığı gibi insanların yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturmuştu.
Olay sonrasında CHP İzmir Miletvekili Tacettin Bayır'ın basın danışmanlığını yürüten Fırat Toprak bir açıklama yaparak Bayır'ın danışmanlığından istifa ettiğini duyurdu.
Ancak Fırat Toprak'ın bu istifasını kabul etmeyen Tacettin Bayır'ı takdir ettim. Bayır, "Değerli yol arkadaşlarım sevgili gençler, bu gece çok sayıda mesaj atarak Fırat kardeşinizin danışmanlık istifasını kabul etmememi rica etmişsiniz.
Öncelikle şunu bilmelisiniz, 3 yıldır birlikte çalıştığımız sizin arkadaşınız benim evladım kardeşim bir hata yapabilir, hepimiz yapabiliriz ama bunun sonucu benim gibi örgüt çapacısı ve 40 yıldır yanında yüzlerce çalışanı olan biri olarak onun ekmeği ve emeği ile oynamayacağımı bilmeniz ve beni tanımanız gerekir. Nokta. Artık gönlünüz rahat olsun beni mesajlarınızla boğmayın ne de olsa yoruluyorum" şeklinde açıklama yaptı. Danışmanların maaşlarının yarısına el koyan milletvekillerinden, danışmanın ekmeğiyle oynamak istemeyen Bayır'a...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA