• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Lafla pilav pişseydi... YUNUS KARAKAYA

Lafla pilav pişseydi...

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.05.2018, 00:00

24 Haziran öncesinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce maşallah bol keseden atmayı iyi biliyor. Şunu unutmamak gerek bir işi gerçekleştirmek için çabalamak, uğraşmak gerekir. Söz söyleyerek işler yürüseydi, iri sözler söylenerek en büyük işler başarıyla yapılırdı. İnce, aslında yaptığı konuşmalar ve şov kokan hareketleriyle pot üstüne pot kırıyor.
İsterseniz İnce'nin kırdığı potlara bir göz atalım;

- İnce, "Ülkenin Cumhurbaşkanı Küba'ya cami yapacak, onları imana getirecekmiş. Nilüfer'de zaten Küba Camii var.Cumhurbaşkanına duyurulur" dedi.
İnce'nin bahsettiği caminin 1975 yılında yapıldığı, İslamiyet'te ilk inşa edilen mescit olan Medine'deki Kuba Mescidi'nin adını taşıdığı, Küba ile bir ilgisinin olmadığı öğrenildi.

- Muharrem İnce, Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret etti.
Bir gazetecinin 'ikinci tur gündeme geldi mi?' şeklindeki sorusuna Muharrem İnce 'hayır gelmedi, ikimiz de birinci turda seçileceğimize inanıyoruz' cevabını verdi.

- İnce katıldığı programda 'Demirel ve Özal nasıl gittiyse, Erdoğan da öyle gidecek' dedi TV hemen ekrana KJ olarak 'Özal nasıl gittiyse Erdoğan da öyle gidecek' yazdı. Bu skandal sosyal medyada da büyük tepki topladı.

- İnce, çiftçiye mazotu 3 liradan vereceğini vaat ederken, Bakan Fakıbaba, "Biz şu an 2,5 liradan veriyoruz" dedi.
Yani Atalarımızın söylediği gibi "LAFLA PİLAV PİŞERSE DENİZ KADAR YAĞI BENDEN."

Güçlü Türkiye için DEVAM

24 Haziran'da Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir seçime gidiliyor.
Erken seçimde nelerin yaşanacağı, sonuçların ne olacağı vatandaşlar açısından merak konusu olurken dünyanın da gözü Türkiye'de.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Dünyadaki tüm mazlumlara kol kanat geren daha güçlü bir Türkiye için durmak yok yola devam" diyerek şunları söyledi:

"Bizler AK Parti ailesi olarak millete hizmeti ilke edindiğimiz bu kutlu yolda 16 yıldır dur durak bilmeden, gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yani sadece seçim zamanı değil, her an seçim olacakmış gibi hizmetlerimizi sürdürüyor, her an vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarını belirliyor, her an yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülke için, mazlumlar için nasıl mücadele ettiğini anlatıyoruz.
Seçim atmosferinin hızlanması ile birlikte bizler de çalışmaları hızlandırdık. Çünkü bu seçim şer odaklarının yakından takip ettiği Türkiye'yi çökertmek, Reis'imizi indirmek için kirli oyunların döndüğü bir seçim. Siyasetin hızlı bir şekilde yaşandığı ilçemiz her zaman doğru kararı sandıkta vermeyi bilmiştir. Bu yüzden 'Durmak yok yola devam, durmak yok koşmaya devam diyoruz. Bu davanın içerisinde yer almaktan, vatandaşlarımıza hizmet edebilme şerefine ulaşmaktan dolayı gurur duyuyoruz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA