• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP sayesinde bunu da görmüştük YUNUS KARAKAYA

CHP sayesinde bunu da görmüştük

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.06.2018, 00:00

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Haziran'da Hatay'da yaptığı konuşmada ülkenin dört yanında millet kıraathaneleri kuracaklarını açıkladı ve ardından tartışmalar başladı.
Her zaman olduğu gibi bir projeyi daha başka yerlerinden anlayan CHP'liler olaya at gözlüğü ile bakmaya başladı.
Erdoğan, "İnşallah yeni bir adım, Millet kıraathaneleri kuracağız.
Bunu Bay İnce yanlış anlayabilir.
İskambil oynanan değil, kitaplarla döşeli, içeride kahvesi, keki olacak.
Gençlerimiz yaşlılarımız gelecek.
Hem kitabını okuyacak, hem kekini alacak, çayını kahvesini alacak, ücretsiz. Yani buralar adeta hayata ne katacak ruh katacak ruh. 24 saat açık olacak" şeklinde konuşarak projede nelerin yer aldığını açıklamıştı.

GENELEVİ KURBAN KESEREK AÇTILAR

Tabii arkadaşlar 'Kıraathane'nin ne olduğunu nereden bilecekler. Onlar kendi partileri zamanında genelevi kurban keserek açmakla gurur duymaya devam ediyorlar. Biliyorsunuz 1990'da CHP'nin Gaziantep Belediye Başkanı Celal Doğan (1989-2004) o zamanın parasıyla 10 milyar liraya yaptırdıkları genelevi kurbanlarla tekbirle açıp vatan evlatlarına hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunmuştu.

İZMİR'E ÇABUK ALIŞTI

26. Dönem Mardin Milletvekili olan ve yeni dönemde İzmir'den Milletvekili adayı olan Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir'de çabuk uyum sağlamışa benziyor. Gittiği her bölgede büyük ilgiyle karşılaşan Çankırı'yı İzmirliler de adeta bağrına basıyor. Çankırı, TBMM idare amirliğine seçilen ilk kadın milletvekili olma unvanını da elinde bulunduruyor. Hayata geçirdiği ve planladığı çalışmaları köy sakinlerine anlatan Çankırı, İzmir'in her köşesinde üreten kadına destek sağlamayı hedefleyen, ayağı yere basan projelerle yola çıktığını sık sık dile getiriyor

UŞAK'TA REKOR

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan yine yaptı yapacağını.
Uşak Belediyesi tarafından İsmetpaşa Caddesi'nde "Milli Birlik ve Kardeşlik İftarı" düzenlendi. İftara yaklaşık 30 bin civarında vatandaş katıldı.
Bu senenin Türkiye'deki en büyük iftar sofrası da Uşak'ta kurulmuş oldu. Belki bu rakam Dünya Rekoru olabilir ama Guinness yetkileri alanda olmadığı için geçerli sayılmayabilir.
Başkan Cahan, dev iftarla ilgili olarak, "Her mahallemizde düzenlediğimiz iftar programlarımızın en büyüğü olan ve İsmetpaşa Caddemizde gerçekleştirdiğimiz Milli Birlik ve Kardeşlik İftarı'nda yaklaşık 30 bin hemşerimizle oruçlarımızı açtık.
Gönül köprülerimizi sağlamlaştırdığımız, birlik ve beraberliğimizi daha güçlü temeller üzerine oturttuğumuz iftar programımızda hemşerilerimizle aynı sofraya kaşık sallayarak Ramazanımızı bereketlendirdik.
İftarımıza teşrif eden AK Parti Uşak Teşkilatımıza, AK Parti milletvekili adaylarımız Mehmet Altay ve İsmail Güneş'e, MHP Uşak Milletvekili adayları Muhterem Kuruçay ile Muhammed Fatih Erdoğan'a ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA