• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Türkiye ve İzmir’e ‘Hizmet Vakti’ YUNUS KARAKAYA

Türkiye ve İzmir’e ‘Hizmet Vakti’

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.06.2018, 00:00

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, "Türkiye ve İzmir'e hizmet vakti" dedi.
Halkla iç içe siyaset anlayışıyla dikkat çeken AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır'ı yaklaşık 20 senedir tanırım. Kendisiyle 1999 yılında o zaman görev yaptığım TV'de katıldığı program sırasında tanıştım.
Kendisinin İzmir'in gelişip büyümesine katkı sağlamak için nasıl bir çaba sarf ettiğine yakinen şahit olmuş birisiyim. Necip Nasır, farklı sektörlerin önemli sorunlarının çözümü konusunda sürekli aktif rol üstlenmiş birisi.
Bugünlerde 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ve Cumhur ittifakının İzmir'de oy patlaması yaşamasını sağlamak için gecesini gündüzüne katarak çalışan Nasır, "İnşallah 24 Haziran'dan sonra güçlü hükümet, güçlü meclis ve bağımsız bir Türkiye'ye sahip olacağız. Bu nedenle İzmirlilerin desteğini istiyorum" dedi.

KALE ARKASINDAN ANKARA'YA

İzmir'e ilk geldiğine Kale Arkası'nda ticari hayatın temel taşlarını attıklarını anlatan Nasır, bugünlere adeta tırnaklarıyla kazıyarak geldiğini ifade ediyor. Nasır, Türkiye'nin gücünün dışarıdan bakıldığında daha iyi göründüğünü de kaydederek, Türkiye'nin aydınlık geleceğine inandığını dile getirdi.
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle daha iyi bir yönetim modeline geçileceğini belirten Nasır, "24 Haziran seçimleri ülkemiz açısından dönüm noktası olacak. Yeni bir meclis ve yeni bir hükümet modeli ile oligarşik bürokrasinin sonu gelecek. Daha hızlı karar alıp, daha hızlı hareket edeceğiz" diye konuştu.
Nasır, seçim çalışmalarında sahada halktan çok olumlu tepkiler aldıklarını da hatırlatarak, "Milletimiz sağduyulu davranıyor. Vatandaşlarımız oynanan tüm oyunların farkında" dedi.
Seçimlerden sonra ülke ekonomisinin de iyileşeceğini belirten Nasır, şunları söyledi:
"İş dünyasının içinden gelen biri olarak İzmir'deki iş dünyasının sorunlarını bilen biriyim, sizlerin de benim ile olan beklentilerinizin yüklediği sorumluluğun önemini çok iyi biliyorum, bu nedenle iş dünyası ile Ankara arasında köprü olacağım. Esnafımız için de elimizden geleni yapacağız.
İş adamları analitik düşünen insanlardır, hesap kitaplarını iyi bilirler. İnanıyorum ki 16 yıllık AK Parti hükümetinin verdiği sözler ile yaptıklarını göz önünde bulundurarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak ve 2023 hedeflerine ulaşmak için gerekli desteği vereceklerdir. İnşallah 24 Haziran'dan sonra Güçlü Hükümet, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye'nin başlangıcı gerçekleşecek." Milletvekili seçilirse ilk el atacağı işin Müteahhitlik Yasası ve şehir planlama yetkisinin yeniden düzenlenmesi olacağını dile getiren Nasır, İzmirlilerle sürekli istişare etmek ve sorunlarını dinlemek için irtibat ofisinin seçimlerden sonra da açık kalacağının altını çizdi.

BAYRAMINIZI KUTLARIM

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan bayramınız kutlu olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA