• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Güçlü Türkiye için birlik vakti YUNUS KARAKAYA

Güçlü Türkiye için birlik vakti

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.06.2018, 00:00

Durmadan, bölünmeden devam eden bir istikrarın, adaletli yarınlarda istikbalin, milletin hak ettiği baki olan istiklal için devam diyen Cumhur'un iktidarına sahip çıkmanın asli bir vatandaşlık görevi olduğunun altına çizmek istiyorum. Bakmayın siz bol keseden atan muhalefetin söylemlerine, sakın inanmayın, işkembeden atıyorlar. Uydurarak, bilip bilmeden konuşmak, incelemeye, araştırmaya, bilgiye dayanmayan şeyler söylemek, tutarı olmayan sözler sarf etmek kolay. Önce sizler bu millet için, devlet için ne yaptınız onu hele bir açıklayın bakalım.

İKİ BAŞKAN OMUZ OMUZA

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve AK Parti eski İlçe Başkanı yeni milletvekili adayı Yaşar Kırkpınar, partilerinin başarısı için omuz omuza verdi. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilecek desteğin aynı ölçüde AK Parti'ye de verilmesinin gerekliliğini ifade eden Kırkpınar, "Güçlü bir lider, güçlü bir Meclis'le birlikte çok büyük işleri hızlı bir şekilde uygulayacaktır. Bu anlamda Sayın Erdoğan'ı Cumhurbaşkanımız olarak yeniden seçerken, ona destek olacak güçlü bir AK Parti grubunu da Meclis'e göndermemiz lazım.
Vatandaşlarımız oylarını bu bilinçle kullanacak ve Cumhurbaşkanımız için AK Parti'yi de güçlü bir şekilde destekleyecektir" ifadelerini kullandı.

BİR AFJET HİKAYESİ

Bakmayın siz benim hikaye dediğime.
Ben size bir markanın spora verdiği sponsorluk desteğinin geri dönüşünün nasıl olduğundan bahsedeceğim.
Sponsorluk bir sporcuya veya spor takımına gerçekleşecek etkinliklerinin tamamlanması için kurumlar veya kişiler tarafından maddi veya ayni olarak destek verilmesi ve karşılığının beklenmesidir.
Türk sporu da sponsorlar sayesinde olumlu yönde gelişmeler göstermektedir.
Bunun en yakın örneği Afjet'in Afyonspor'a verdiği sponsorluk desteğidir. Kısa adı Afjet olan Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret A.Ş, jeotermal su kaynaklarıyla bölgesel ısıtma tesisleri kurmak, dönüş suları ile seralara su temin etmek amacıyla 14.02.1994 tarihinde kurulmuştur. Güncel sermayesi 4 milyon TL olan şirketimizin ortakları Afyonkarahisar İl Özel İdare Müdürlüğü (%59,42), Afyonkarahisar Belediyesi (%26,66), Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (%6,03) ve diğer küçük ortaklıklar (%7,89)'dır. Şirketin toplam 9 yönetim kurulu üyesi bulunmaktadır.
Ancak firmanın ismini Afyonspor sayesinde Türkiye'de duymayan kalmamıştır sanırım. Afyonspor takımı da Afjet yönetiminin yüzünü kara çıkarmadı bir üst lige tırmanmayı başardı.

BAŞARDILAR

Afjet Afyonspor'un başarında şüphesiz ki Kulüp ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'in katkısı büyük. Bir süre önce Salih Bey'i ziyaret edip İl Genel Meclisi çalışmaları ve Afjet Afyonspor üzerine sohbet ettik. Aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Sel, geçen yıl 2. Lige çıkan takım oyuncularını umreye götürdüğünü ve bu yılda aynı şekilde söz verdiği gibi umreye gideceklerini aktardı.
Sel, pahalı transfer yapmayacaklarını, her zamanki gibi bütçeye göre hareket edeceklerini de dile getirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA