• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Son söz Cumhur’un YUNUS KARAKAYA

Son söz Cumhur’un

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.06.2018, 00:00

Siyasiler söyleyeceklerini söyledi. Artık son söz Cumhur'un yani sizlerin.
Cumhur İttifakı yapacaklarını, sözde Millet İttifakı ise yıkacaklarını anlattı.
Seçmenler hepsini duydu gördü ve anladı artık geriye 24 Haziran sabahı sandığa gidip oy atmak kaldı.Şer odaklarının her türlü ayak oyunlarıyla karanlığa mahkum etmeye çalıştığı ülkemiz için vatandaşımız en anlamlı direnişini 15 Temmuz'da tankların önündeki dik duruşuyla gösterdi.
Sandığa giderken sakın unutmayın.
Her zaman olduğu gibi bugün de pusuda bekleyen demokrasi düşmanlarına asıl tokadın ineceği ve milletin hem iktidar hem de muktedir olacağı tarihe 24 Haziran'da imza atılacak.
Pazar günü yapılacak seçimin önemini tekrar tekrar anlatmama gerek yok. Öncellikle bu seçimin sadece milletimiz için değil, dünya mazlumları için de hayırlı olmasını yaratandan dilerim.
Ülkemiz özellikle Cumhuriyet'in 100'üncü kuruluş yıldönümü yaklaştıkça ve Türkiye'deki büyüme, teknolojik anlamdaki gelişmeler kalkınma belli bir hızla devam ettiği sürece gerek ülkemiz gerekse dış mihrakların bir takım karşı hamleler geliştirdiğini sizlerde gördünüz. Bu operasyonları da tek tek yazmama gerek yok.

CUMHUR'A GÜVENİYORUM

15 Temmuz hain darbe girişimi ve Suriye'de oluşturulmak istenen yeni devlet yapısı bunun en belirgin örneğidir.
Türkiye'nin bu coğrafyadaki bu kadar önemli bir hedef olması ve yapılan hamlelere daha hızlı ve etkili cevaplar verilebilmesi için bir an önce Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin uygulanması zorunlu hale geldi. 24 Haziran'daki seçim, dünyadaki mevcut yapılanma, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dur demek için atılan en doğru adımdır.
Türkiye'nin menfaati için iç ve dış düşmanlara karşı bu süreçte el ele verilmesi gerektiğine özellikle dikkat çekmek istiyorum.
Bu seçimin Batı'yı, Amerika'yı, düşmanlarımızı rahatsız ettiği bir gerçekse o zaman Cumhur İttifakı'nı desteklemek gerekir. Eğer düşmanlarımız Cumhur İttifakı'ndan rahatsızsa siyasi parti gözetmeksizin, ülkemizdeki istikrarın devamlılığı için, çocuklarımızın geleceği için tarafımız ortak olmalı. Ben 'Cumhur'umuza güveniyorum. Halkımızın tarafını çok güzel bir şekilde sandıkta belli edeceğini biliyoruz. Şimdiden 24 Haziran seçimleri hayırlı uğurlu olsun.

HAZİRELER HAZİNEMİZDİR

Öncelikle Hazire nedir sizlere o konuda bilgi vereyim. Hazirenin anlamı: Cami, türbe ve tekkelerin avlusundaki küçük mezarlıklar.
Değerli hocam Mehmet Ozan Semerci, bu muhteşem eseri yeniden düzenlemiş, daha bilgi ve fotoğraflarla yeniden hazırlayıp okuyucularının beğenisine sunmuş.
Geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek kitabını imzalayıp bana hediye eden Ozan Hoca'ma teşekkür etmeden geçemiyeceğim. Ozan Hocam kitabı hakkında şu bilgileri verdi;
Bu çalışmalar on yılı aşkın bir zamandan beri bıkmadan, usanmadan sürdürülen bir memleket sevdasının belgeleridir. Bu kitap emsallerinden çok farklıdır. Burada anlatılanlar İzmir'in Türk-İslam geçmişinin keşfi macerasıdır. Bu kitabı okurken sizler de İzmir'in o sırlarla kaplı camilerinin heyecan dolu havasını teneffüs edecek ve bir kaşif gibi oralarda dolacaksınız. İzmir'in İslami geçmişinin bu tarihi mekanları sürprizlerle doludur."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA