• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
CHP’yi rezil eden başkan YUNUS KARAKAYA

CHP’yi rezil eden başkan

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.08.2018, 00:00

CHP'li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hizmetleriyle değil olaylarıyla meşhur oldu. Son olarak makam koltuğu haciz edilen Şahin, CHP'yi adeta rezil etti.
İsterseniz Menemen Belediyesi'nde daha önce yaşanan olayların medyaya yansımasını şöyle bir hatırlayalım:

KENDİ YASAĞINI DELDİ

Menemen Belediyesi, Ulukent Mahallesi'ndeki alanı ağaçlandırma sahası olarak düzenledi, bölgeye de kuralların yer aldığı tabelalar koydu. Ancak bu kurala ilk uymayan belediye ekipleri oldu. İlçeden toplanan çöp ve molozlar, belediyeye ait kamyonlarla ağaçlandırma sahasına dökülünce, minik tepeler oluştu.(SÖZCÜ)

SOKAK HAYVANLARINA İŞKENCE

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde yavru köpeklerin can çekişerek öldüğü görülüyor. İddialar ise oldukça vahim.
CHP'li Menemen Belediyesi yetkililerinin kene olduğu gerekçesiyle hayvanlarda ilaçlama yaptığı ve bu sebeple köpeklerin tek tek öldüğü iddiaları hayvanseverleri ayağa kaldırdı. (Yeni Şafak)

MAKAM ŞOFÖRÜ BELEDİYEYİ SOYDU

Menemen Belediyesi binasındaki çelik kasanın oksijen kaynağıyla açılıp içindeki 275 bin TL paranın çalınması olayının altından Başkan Tahir Şahin'in makam şoförü A.A. çıktı. Şahin'in makam şoförünün de karıştığı soygunun ardından gerçekleşen yargılamada Başkan Şahin'e, görevi kötüye kullanmaktan 6 ay 7 gün hapis cezası verildi. Şahin, "Verilen karar siyasidir" dedi. (MİLLİYET)

GAZETECİLERİN SUÇU NE?

Borcunu ödemediği için makam koltuğu haciz edilen Tahir Bey'in ilk işi medyayı suçlamak olmuş. Skandalın ortaya çıkmasının ardından "A Haber gibi yanlı bir medya kuruluşunun gelerek işi şova dönüştürmesi alacaklının kötü niyetli olduğunu göstermektedir" şeklinde açıklama yapmış.
Peki, ben şimdi soruyorum, yapılan haberde bir yanlışlık var mı? Yok.
Borç ödenmediği için koltuğun haczedilmiş mi? Evet.
Yerel seçimlerin yaklaştığı ve adayların belirleneceği süreçte partisi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu rezil ezen Tahir Bey, işin en kolayını seçmiş ve A Haber'i suçlamış. Başkan önce sen kendi önündeki pislikleri temizle sonra sağa sola çamur at.

BUTİK OTELLER POPÜLER

Türkiye turizm sektöründe son yıllarda art arda açılan konaklama tesislerine her geçen gün yenileri ekleniyor. Daha çok butik otel işletmeciliğine yönelen sektörün, bu yön değiştirmede hem müşteri memnuniyetini ön plana çıkarması, hem de kar artışına gitmesinin etkili olduğunu görmekteyiz.
İzmir'in şirin ilçelerinden olan Foça da butik otel konseptiyle kendine ayrı bir yer edinmeye başladı. Foça ziyaretim sırasında butik otel ve restoran olarak hizmet veren Foça Kozbeyli Konağı'nın sahibi Varol Oruk ile tanışma fırsatı buldum. Kendisi İstanbul'dan gelip Kozbeyli'deki hazineyi keşfetmiş buraya yatırım yapmış bir işadamı.
İşletmeye eşi ve çocuklarıyla birlikte hayat veren Varol Bey "Huzuru burada buldum" diyor. KOZBEYLİ KONAĞI, Kozbeyli Köyü'nün içinde, TÜRKLER'in kurduğu, 600 yıllık bir geçmişi olan, Foça sınırları içinde, Şaphane Dağı'nın eteklerinde kurulmuş ve İzmir'e 50 km. uzaklıkta.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA