• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Papaz geldi hizmet gördük YUNUS KARAKAYA

Papaz geldi hizmet gördük

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.08.2018, 00:00

Biliyorsunuz Türkiye'nin başının derdi olan 'Din adamı' olduğu iddia edilen papaz Brunson var.
İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ABD'li sözde din adamı Brunson'ın tutukluluğu, "sağlık sorunları" dikkate alınarak ev hapsine çevrildi. Brunson'ın ev hapsini çektiği adreste bulunan dostlarımla sohbet ettim.
Brunson'ın gelmesinden sonra yaşadıklarını esprili bir dille anlatan dostlarım "Papaz geldi sokağımız hizmet gördü.
Brunson'ın ev hapsini çekmeye başlığı günden bu yana belediye sokağımıza hizmet yağdırmaya başladı. Eskiden pislik içinde olan sokağımız şimdi pırıl pırıl. Daha önce sokağımıza uğramayan belediye ekipleri deyim yerindeyse şimdi 24 saat hizmet yağdırıyor" dedi.

"İZMİRLİ YÜKSEK SESLE KONUŞUYOR"

İZMİR TÜRKAV, sosyal medya üzerinden "İZMİRLİ YÜKSEK SESLE KONUŞUYOR" kampanyası başlattı.
İzmir Türkav Şube Başkan Yardımcısı Koray Kopan, kampanya ile ilgili olarak şu bilgileri verdi;
"İZMİRLİ YÜKSEK SESLE KONUŞUYOR adlı kampanyayı TÜRKAV olarak başlatıyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. İzmir Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin durumu ortada...
İzmir maalesef her geçen gün basiretsiz uygulamalarla yaşanılmaz bir şehir, sorun yumağı haline getiriliyor.
İzmirliler olarak bu durumdan olumsuz etkileniyoruz ve her birimizin yaşam kalitesi gün geçtikçe düşüyor. Bu nedenle buradan TÜRKAV olarak tüm İzmirlilere sesleniyoruz; Haftanın iki günü yaşadığımız semtin, mahallenin, şahit olduğunuz konuların, olayların olumsuzluklarını gösteren ve çözümünü dile getirecek bir fotoğraf karesini sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak propagandaya başlayalım.
Daha güzel bir İzmir için TÜRKAV tarafından İzmirli yüksek sesle konuşuyor adlı kampanyaya siz değerli hemşerilerimizin destek olmasını bekliyoruz..."

MENDERES BELEDİYESİ GEÇİT VERMİYOR

Yaz geldi, vatandaş soluğu denizde aldı. Halk en çok yaz aylarında plajlardaki şezlong mafyasından dert yanar. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, şezlong simsarlarına karşı adeta savaş başlattı. Soylu'nun bu kararlılığından halkın da oldukça memnun olduğunun özellikle altını çizmek isterim.
Söz verdik yapıyoruz
Salihli Belediye Başkanlığı görevindeki 4,5 yılı değerlendiren Başkan Zeki Kayda, söz verdiği tüm projeleri ilçeye kazandırmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Söz verdik, yapıyoruz. Bu gurur hepimizin" dedi.
Salihli Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin güçbirliği yaparak ilçede dev yatırımları hayata geçirdiğini vurgulayan Başkan Kayda, Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, fakülte binası, modern pazaryeri, köprülü kavşak, yağmur suyu, masal ormanı parkı, saygınlık caddeleri ve doğalgaz hat döşeme çalışmalarıyla birlikte Salihli'de büyük bir değişimin yaşandığını söyledi.
Kayda, özellikle çocukların ve ailelerin beğenisini kazanan Masal Ormanı Parkı'nın ilçenin yeni sosyal yaşam alanı olduğunu söyledi. Modern pazaryeri, köprülü kavşak ve cadde düzenleme çalışmalarının bitme noktasına geldiğini anlatan Kayda, ilçeye kazandırılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA