• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dik dur eğilme YUNUS KARAKAYA

Dik dur eğilme

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.08.2018, 00:00

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Karadeniz turunda yaptığı açıklamada lafı eğip bükmeden apaçık söyledi. Erdoğan, ABD ile yaşanan gerilimin ekonomiye etkisini değerlendirdi.
Yaşananları ekonomiye darbe girişimi olarak niteledi. "Bunun adı Türkiye'ye operasyon çekmektir" dedi.
Ey Türk Dünyası!
Ey dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan Türkler!
Size sesleniyorum. Vakit susma vakti değildir. Türkiye üzerinde oynanan oyunları ve ABD'nin hain planını bütün dünyaya duyurmak için çalışmalı, bulunduğumuz konuma göre elimizden geleni yapmalısınız. Reise destek olmalı ve onun yanında olduğumuzu hissettirmelisiniz.
Dik dur eğilme reis bu millet seninle.

HALK MEZARI

Bir okuyucumun gönderdiği bir fotoğraf dikkatimi çekti. Fotoğrafta "İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı Ayrancılar Halk Mezarlığı" yazıyor. Bugüne kadar birçok mezarlık gördüm ama "Halk Mezarlığı" diye bir levha görmedim.
Acaba İzmir Büyükşehir Mezarlıkları "Halk" ve "Zengin" gibi ayrıma mı başladı diye aklıma gelmedi de değil

O HATTI KAPATIN

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü'nden bir ricam olacak. Hani ulaşımla ilgili şikayet ve memnuniyetini vatandaşın ulaşabilmesi için açtığınız bir hat var ya.
Sözde ESHOT ÇAĞRI MERKEZİ "0232-320 0 320" numaları hattı kapatın orda görevli kimlerse onlara da boşa maaş vermeyin kimse ulaşamıyor, tecrübe ile sabit.
9 Ağustos 2018 tarihinde sanırım saat 16.15 seferini yapan 63 numaralı Bornova-Konak otobüsünün şoförünün Gümrük'te Migros'un karşısında bulunan durakta engelli bir vatandaş dur işareti yapmasına rağmen durmadığına şahit oldum.
Daha sonra gelen aynı güzergahta hizmet veren 35 DB 2802 plakalı otobüse engelli vatandaş ile birlikte bindim. Şoför arkadaşa durumu anlattığımda 0232 3200320 numaralı ESHOT çağrı merkezine iletmemi istedi. Dediği gibi yaptım aradım önce biraz müzik dinledim. Sonra "1.sıradasınız bekleyiniz" dijital ses mesajını dinlettiler. Cevap veren olmayınca bana geri dönüş yapılması için numaramı kodlamamı istediler. Ve hala beni aramalarını bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA