• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yok aslında birbirinizden farkınız YUNUS KARAKAYA

Yok aslında birbirinizden farkınız

yunus.karakaya@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.09.2018, 00:00

Yerel seçimler yaklaşırken partilerde ittifak tartışmaları başladı. 24 Haziran seçimlerde bölücü terör örgütünin siyasi kanadı HDP'yi meclise taşıyan CHP'nin, yerel seçimlerde de ittifak yapmaya hazırlandığı konuşulmaya başladı.
Katıldığı bir TV programında konuşan CHP İstanbul eski Milletvekili Dursun Çiçek'in ise kriterlerine uyan HDP'lileri CHP'den aday gösterebileceklerini söylemesi bu iddiaları doğrular nitelikteydi. Ne diyelim, boşuna kriter aramayın; yok aslında bir birinizden farkınız, siz aslında, Türkiye'yi nasıl böleceğinizin derdindesiniz.

Şahin'i zor günler bekliyor

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'i zor günler bekliyor. Çünkü belediye başkan aday adaylığı konusunda CHP'den zorlu bir rakip çıktı.
CHP'den Menemen Belediye Başkan aday adayı olarak yola çıkan Serdar Aksoy, Şahin'i oldukça zorlayacağa benziyor.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin demokrasiyi kendi içerisinde yaşaması gerektiğini aktaran Aksoy'un, Menemen için projelerini hazırlaması bile olaya ne kadar ciddi yaklaştığının bir göstergesi. Aksoy'un, "Seçilirsem iki dönemden sonra bayrağı genç bir arkadaşa devredeceğim" şeklinde açıklamalarda bulunması bile kendisine artı puan olarak geçiyor.

Huzur şehri Foça

Foça gerek kültürü gerek doğası gerekse iklimi güzel olan turizm şehirlerinin başında geliyor. Foça hem Türkiye hem de bölge turizmi için oldukça büyük önem arz ediyor. Ancak son yaşanan ve kaynağı henüz belirlenemeyen fuel oil sızıntısıyla çıkan haberler ilçe turizmini olumsuz yönde etkiledi. Foça MHP Meclis Üyesi Taner Acar, korkulacak bir durum olmadığını, insanların gönül rahatlığıyla ilçelerinde tatillerini geçirebileceklerini söyledi. Acar, "Denizi, mavisi, yeşili, tarihi ve kedileri ile ünlü Foçamızın büyük bir ihmal karşısında, toplamına baktığımızda küçük bir bölgesi bir çevre kirliliği yaşadı, gereken önlemler alındı, temizlik işi hemen başladı. İlk günden beri temizlik görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan ter akıtan, emek harcayan herkese çok teşekkür ederiz. Günlerdir sosyal medyada yaşanan talihsizlikle ilgili sürekli yayınlar yapıldı, ilgili ilgisiz herkes anlamsız ve bilimsel verilere dayanmayan açıklamalarda bulundu. Foça'nın en güzel ayı olan Eylül'ün ilk günleri maalesef boş geçiyor, işte bugünlerde "belediyemize" çok iş düşüyor. Yapacağı balık yarışmaları, yelkenli yarışmaları, sörf etkinlikleri ile bu izler silinmeli. Yakın zamanda gerçekleşecek olan festivalin en önemli etkinlik ayakları 'temiz deniz'le ilgili olmalı" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA