• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.12.2018, 00:00

KOÇ:

Yaşantınızla ilgili yapıcı kararlar almak üzeresiniz. Konuları ayrıntısıyla düşünmeli ve şartlarınızı doğru sunmalısınız. Bugün günlük temponuzun yoğunluğunu bir plan dahilinde uygulamalısınız. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz.

BOĞA:

Mesleki olayların gündeme gelmesi nedeniyle iş ilişkilerine ağırlık vereceksiniz. Yaklaşımlarınızda daha bir kendinize yönelik olmanıza rağmen, hedefleriniz belirgin olacak. İçsel sesinizin meraklı yönlerinizi ortaya çıkarmasından dolayı, bilgi dağarcığınızı entelektüel düzeyde arttırabilirsiniz.

İKİZLER:

Maddi konularda gizli yatırımlarınız söz konusu. Birtakım sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bugün kendinize fazla güveniyor olmanız, sevdiğiniz kişiyi hiç de şaşırtmıyor. Anlamlı olayları paylaşmak için her türlü şartların uygun olduğu bir gün. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

YENGEÇ:

Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz ve bazı problemlerin kendi içi bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanmalısınız.

ASLAN:

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz gerçek ve kendinizi ifade ederken . çevresel koşulların sizi engellediğini görüyor ve canınız sıkılıyor. Yakın ilişkilerinizin önem kazandığı, mantıklı ve akıllıca kararlar alacağınız bir gün.

BAŞAK:

Partnerinizle aynı elektriği paylaşmak istediğinizi farkındasınız ve bugün bir çok aktiviteye birlikte katılmak isteyeceksiniz. Çevresel ilişkilerinizin güncellik kazanmasıyla, sosyal yaşantınız aktivite kazanacak. Her zamanki gibi değişen iş koşullarını lehinize çevirmekte oldukça profesyonelce davranıyorsunuz.

TERAZİ:

Bugün, kişisel enerjinizi ve araştırmacı ruhunuzu ortaya çıkarmak için, hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Kendinize iş icat etmekte üstünüze yok. Uzun süredir beklediğiniz güven duygusuna artık kavuşuyor olmanız, başarınızın daha da artmasına neden olacak Temkinli olmayı unutmamalısınız.

AKREP:

Bugün kardeşlerle ilgili projeler gündemde olacak. Onların sorunlarına kökten çözümler bulabilmeniz için, gerekli donelere sahip olmanız, size daha fazla sorumluluk getiriyor. Sınırlarınızın üstüne çıkacaksınız. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

YAY:

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, finans desteklerini isteyebilirsiniz. Bugün çevrenizde yanlış anlaşılmanız sizi o kadar ilgilendirmiyor. Metabolizmanızla ilgili aksaklıklar söz konusu.

OĞLAK:

Güvendiğinizi kişilerle yapacağınız iş birliği rahatlamanıza neden olacak. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

KOVA:

Bugün Ay, bilinçaltı duygularınızın artmasına neden olabilir. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün çeşitli nedenlerden dolayı bilinç altınızın sizi yönlendirmesine izin veriyor ve yaşamı her konuda sorgulayacaksınız. Olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

BALIK:

Motivasyon gücünüz arttıran en önemli etkenin grup çalışmaları olduğunu biliyor ve bu konuda gerekli çalışmalarınızı başlatmak istiyorsunuz. Bugün, yaptığınız işlere farklı bir vizyon getiriyorsunuz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA