• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hakkınızı aramalısınız ŞENOL KANTÜRK

Hakkınızı aramalısınız

senol.kanturk@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.02.2019, 00:00
Haftalardır yazıyoruz, biz tribünlerde kahroluyoruz Göztepe'nin hakkını göz göre göre yiyorlar diye. Açık penaltıları verilmeyen Göztepe, ucuz penaltılarla karşılaşan da Göztepe ama sarı-kırmızı takım açık açık tırpan yemeye devam ediyor. Niye ????....Tüm takımlar, yönetimleriyle kıyameti kopartıp, taraftar yürüyüşleriyle federasyon ve hakemlere veryansın ederken Göztepe sessiz kalmanın bedelini ağır ödüyor .

Koca Maraton'da Göztepe'nin VAR kararıyla bir kez bile hakkını alabildiğine şahit olmadım. Kayserispor maçı...4.dakikada Poko'nun ortasında Kana Bıyık açıkça topu elle kesiyor, hakem Tokat devam diyor, penaltılık pozisyona VAR'cılardan da ses yok, derin uykudalar. Hen zaman böyle pozisyonları defalarca gösteren yayıncı kuruluş da bir kez göstemeyi yeterli görüyor. Şaştığım, Göztepeli futbolcuların toplu halde itiraz etmemeleri, hakemi VAR'a gitmeye zorlamamaları. Türkiye'de herkes biliyor ki ağlamayan çocuğa meme vermiyorlar. Gördünüz Kayserililer bariz gole bile, "Değil" diyerek 5 daktika topluca itiraz ettiler VAR'a götürmeye kalktılar hakemi.

BÖYLE GOLLER YENMEZ
Maçın ilk yarısında Kayseri golü bir yan toptan buldu da, Reis-Titi ikilisi Chery'ye nasıl bomboş kafa vurdurdular, inanmak zordu. Ve Göztepe 2.yarıda ayağına gelen kısmeti tepti. 88'de Deniz Türüç'ün kendi kalesine golüyle beraberliği yakalayan Göz-Göz üzerine birkaç dakika yatmayı beceremedi. Adam paylaşımı böyle mi yapılır ? Yasin ve Serdar'ın olmayışı büyük eksiklikti, tam onların maçıydı. Castro orta sahada yalnız kaldı, Halil de yine bekleneni veremedi. Gouffran sadece korner ve frikik atması için oynatılıyor galiba. Deniz Kadah ve Jerome varlık gösteremedi. Ah Sepil başkan, ara transferde bir golcü almadın, ne kadar yararlı olurdu ki...Göztepe dün kaybetti, durum sıkıntılı gibi görünse de, paniğe gerek yok, fikstür avantajı var. Yeter ki ucuz kartlarla takımı eksik bırakmayalım.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA