• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Egeli çiftçilerin kalbi Menemen’de atacak ERKİN USMAN

Egeli çiftçilerin kalbi Menemen’de atacak

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.03.2018, 00:00

Menemenli muhtarlar, 15-18 Mart 2018 tarihleri arasında Gölpark Menemen'de ikincisinin düzenleneceği Expomenagro Hayvancılık Et ve Süt Teknolojileri, Tarım Ve Çiftlik Ekipmanları Fuarı için Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'in öncülüğünde bir araya geldi. Menemen Tepe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda Muhtarlar, Tarım Fuarı'na tam destek verdiklerini açıklarken Başkan Şahin ise, "Menemen'i birlikte kalkındıracağız" dedi.
"Geleceği birlikte kuracağız" diyen Başkan Şahin, "Menemen sizlerin de bildiği gibi her geçen gün gelişen, büyüyen ve zenginleşen bir yer.
Bugün Menemen sanayisi olsun, tarımı olsun birçok özelliği içerisinde barındıran İzmir'in en önemli kentleri arasında yerini alıyor ve biz biliyoruz ki 10 yıl içerisinde tüm Türkiye'de parmakla gösterilecek bir ilçe haline de gelecek. Bizlerin buradaki tek rolü ve amacı bu güzel kente, bu önemli kente hizmet etmek, Menemen'in ve Menemenlinin zenginleşmesini, kalkınmasını ve gelişmesini sağlamak.
Bunu da hep birlikte, Menemen'in tüm dinamikleri, bileşenleri ve halkımızla birlikte yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Tarım Fuarı da Menemen'in gelişmesine, kalkınmasına ve zenginleşmesine hizmet edecek bir organizasyon.
Biz burada geleceğimize hizmet veriyoruz. Burada çiftçimizi, üreticimizi teknolojik gelişmelerle, yeni makine ve yöntemlerle tanıştıracağız.
Üreticimizin, çiftçimizin daha bilinçli bir şekilde faaliyetlerini yürütmelerini sağlayacağız. Bu doğrultuda her birimiz üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz" dedi.

MENEMEN MARKA KENT

Başkan Tahir Şahin'in ardından sözü Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi aldı. Çiçekçi, geçtiğimiz yıl Menemen Belediyesi önderliğinde Menemen Ticaret Odası ve Ziraat Odası ile birlikte Menemen'e çok önemli bir fuar kazandırdıklarını söyledi ve devam etti:
"Menemen bugün birçok özelliği ile marka bir kent. Özellikle tarım ürünleri alanında tüm Türkiye açısından da çok önemli bir noktada. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen fuarımızla işte bu önemli değerlerin biraz olsun tanıtılmasına ve bilinmesine katkı sağladık. Hedefimiz her zaman daha iyisi olmak durumunda." Çiçekçi, bu yıl gerçekleşecek Fuarın temasının ise "Kadın Çiftçi" olacağını ifade ederek, "Kadınlarımızın özellikle tarım sektöründeki önemi tartışılmaz. Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması, En İyi Çilek ve En İyi Ispanak yarışmaları, En İyi Ispanaklı Börek Yarışması, yine en iyi kuzu, koç, koyun ve teke yarışmaları gibi etkinliklerle Fuarımızı renkli bir hale getireceğiz" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA